19ania90 - super wieści a mdłości to podwyższający się poziom hormonów więc pozytyw!dbaj o siebie
NIkusia - ja też apetyt mam duży, przybrałam już 0,5kg ale coś wcozraj zaczęło mnie mulić
arania - gratki! dodaj sobie suwaczek żebyśmy widziały który to tc, zgadzam się z
jagna pieści pod pupe i jakoś trza przetrwac.
czytałam po kolei i miałam wszytskim odpisywać sukcesywnie ale sprawa mewy mnie trochę wycięła...
nie osądzam nikogo i nie feruje wyrokami bo na razie znamy tylko jedną stronę medalu ale jeżeli to prawda to po prostu mi jej żal...nikt zdrowy psychicznie i normalny nie wymyśla takich rzeczy
co do karty ciąży to faktycznie zakłada się ją jak już jest serducho itd a nie jak jest np sam pecherzyk (oczywiscie sa wyjatki) a do miejsca w pociągu, urzędów itd to nie karta ciąży jest potzrebna (bo z jakiej racji ktoś ma mieć wgląd w wyniki twoich badań) tylko zaswiadczenie od gina np takie jak dla pracodawcy - ja na pewno o takie poprosze jak bede na pierwszej wizycie bo na tej podstawie nawet jakbym sie rozchorowala to internista wystawi L4 ciązowe (z kodem B bodajze i platne 100%) i tez bede pociagiem jechala z Wawy do Krk to może się przydać (już jechałam kiedys w tym pzredziale dla matek z dziecmi do lat 4 i kobiet w ciazy ale wtedy bylam z Karolinka)
smerfetka - po badaniu dopochwowym usg czesto zdarza się palmienie jeżeli dzisiaj/jutro ustąpi to nie masz się czym przejmować
M dzowni przed chwilą do mnie i mówi że kotek podrapał Karolinkę po buzi no to się jej pytam przez głośnik co Karolinka robiła kotkowi że ją podrapał a ona: yyyyy yyyy gilałam

już to widzę jeżlei faktycznie delikatnie go gilała.
Wczoraj gramoliła się mi na kolanach a angle odwróciła podniosła mi bluzkę i zapytała czy mam dzidzisia, a pozniej powiedizala: czesc dzidziusi, Karolinka uwaza, Karolinka siostrzyczka jest :-)