reklama
nifla
Fanka BB :)
Carri dzięki za zainteresowanie tematem.
Moniqaa przy F. używaliśmy dwóch rodzajów butelek. Na początku tylko takiej
MEDELA zestaw smoczka (butelka Habermana) | Apteka Pod Gryfem (karmiłam piersią, a jak musiałam wychodzić F. był karmiony moim mlekiem odciągniętym). Później jak był starszy też z Aventu. Smoczki zawsze kupowałam z tych samych firm.
Moniqaa przy F. używaliśmy dwóch rodzajów butelek. Na początku tylko takiej
MEDELA zestaw smoczka (butelka Habermana) | Apteka Pod Gryfem (karmiłam piersią, a jak musiałam wychodzić F. był karmiony moim mlekiem odciągniętym). Później jak był starszy też z Aventu. Smoczki zawsze kupowałam z tych samych firm.
Secreto, już leżałam chwilę jak Nusia spała No i odpoczywam - przecież nie pracuję
Tv bym pooglądała, ale na naziemnej nic nie ma, a innej nie mamy.
Poza tym jak się od 8 lat ogląda tylko konkretne filmy albo programy, to ciężko się wkręcić w byle co, co leci akurat teraz :/
Idę po herbatkę
Tv bym pooglądała, ale na naziemnej nic nie ma, a innej nie mamy.
Poza tym jak się od 8 lat ogląda tylko konkretne filmy albo programy, to ciężko się wkręcić w byle co, co leci akurat teraz :/
Idę po herbatkę
Ewa86 ten gadzet widziałam u znajomej fajna sprawa, dzieciatko je np. jabłuszko a mama ma pewność ze się nie zakrztusi fajna sprawa dla tych dzieci którym tez zabki wychodzą , lepiej ssac jabłuszko niż gryzc np. grzechotke- jedyny minus tego ze ciężkie do mycia
Witam, ja spalam do 12 prawie. Obudzila mnie listonoszka, przyszla przesylka do znajomych wiec zanioslam. Teraz chodze wwciekla,bo kolezanka zadzwonila ze byla u pediatry z corka i na Wroclaw do szpitala jada. Od kilku dni mierzyla malej cukier i dziecko ma cukrzyce, cholera by to wziela,bo mala ma juz dosc chorob na karku. Jestem wsciekla mala ma refluks, cos z zastawkami i jeszcze teraz ta cholerna cukrzyca. Ale na czczo 150, a 2 godziny po posilku cukier 190 to nie jest normalne. Musialam sie wygadac. Zaraz lece na usg, doczytam jak wroce. Buziaki
mamusia synka
i córeczki
q.wa jak ja dzis napuchłam, nie tylko na trzasnietym palcu, buzia mi napuchla ze czuje taka naciagnieta skórę i na paluszkach tez skora naciagnieta................... chciałabym juz urodzic bo przeciez za chwile bede miala 3 brody...............
jagna czekamy na wiesci.....
marcia u mnie w 33+1 Mala wazyla ciutke ponad 2200g wiec twoj synek bardzo podobnie wazy :-)
jakas zamulona jestem chyba ide sie przespac..............
jagna czekamy na wiesci.....
marcia u mnie w 33+1 Mala wazyla ciutke ponad 2200g wiec twoj synek bardzo podobnie wazy :-)
jakas zamulona jestem chyba ide sie przespac..............
Ostatnia edycja:
reklama
Secreto czuj czuj, ja to Ci strasznie zazdroszczę tego porodu, chciałabym mieć to wsio za sobą :-( A Ty masz już wszystko dla bąbelka? ;-)
Ewa ja kupiłam ten "gryzak" do owoców dla Matiego, mega obleśna sprawa jak dla mnie, zbędny wydatek, jak Ty piszesz, że ktoś to chwali to w szoku jestem, fuuu.
Kamaa niezły ten Twój sąsiad, no no, kurcze u mnie to jedynie zasrane gołębie, które co chwila przeganiam z balkonu
Nie doczytuję Was teraz, potem to zrobię, za dużo tego
Ewa ja kupiłam ten "gryzak" do owoców dla Matiego, mega obleśna sprawa jak dla mnie, zbędny wydatek, jak Ty piszesz, że ktoś to chwali to w szoku jestem, fuuu.
Kamaa niezły ten Twój sąsiad, no no, kurcze u mnie to jedynie zasrane gołębie, które co chwila przeganiam z balkonu
Nie doczytuję Was teraz, potem to zrobię, za dużo tego
Podziel się: