reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Secreto, już leżałam chwilę jak Nusia spała :) No i odpoczywam - przecież nie pracuję ;)
Tv bym pooglądała, ale na naziemnej nic nie ma, a innej nie mamy.
Poza tym jak się od 8 lat ogląda tylko konkretne filmy albo programy, to ciężko się wkręcić w byle co, co leci akurat teraz :/

Idę po herbatkę :)

Ewa86 ten gadzet widziałam u znajomej fajna sprawa, dzieciatko je np. jabłuszko a mama ma pewność ze się nie zakrztusi fajna sprawa dla tych dzieci którym tez zabki wychodzą , lepiej ssac jabłuszko niż gryzc np. grzechotke- jedyny minus tego ze ciężkie do mycia :)

Witam, ja spalam do 12 prawie. Obudzila mnie listonoszka, przyszla przesylka do znajomych wiec zanioslam. Teraz chodze wwciekla,bo kolezanka zadzwonila ze byla u pediatry z corka i na Wroclaw do szpitala jada. Od kilku dni mierzyla malej cukier i dziecko ma cukrzyce, cholera by to wziela,bo mala ma juz dosc chorob na karku. Jestem wsciekla mala ma refluks, cos z zastawkami i jeszcze teraz ta cholerna cukrzyca. Ale na czczo 150, a 2 godziny po posilku cukier 190 to nie jest normalne. Musialam sie wygadac. Zaraz lece na usg, doczytam jak wroce. Buziaki

Jagna biedne dziecko ;/ 3-mam kciuki za USG.

Przeżyję to, że teraz muszę sikać co 15minut :p ALE teraz muszę dojść do Wc w ciągu kilku sekund masakra :szok:

q.wa jak ja dzis napuchłam, nie tylko na trzasnietym palcu, buzia mi napuchla ze czuje taka naciagnieta skórę i na paluszkach tez skora naciagnieta................... chciałabym juz urodzic bo przeciez za chwile bede miala 3 brody...............

jagna czekamy na wiesci.....

marcia u mnie w 33+1 Mala wazyla ciutke ponad 2200g wiec twoj synek bardzo podobnie wazy :-)

jakas zamulona jestem chyba ide sie przespac..............

Ostatnia edycja:
mamusia synka a może przez to białko w moczu? ja mam tylko nogi spuchnięte ale nadrabiają za wszystko inne..:wściekła/y:

ja czuję u siebie poród do 2 tygodni ;/

reklama
Secreto czuj czuj, ja to Ci strasznie zazdroszczę tego porodu, chciałabym mieć to wsio za sobą :-( A Ty masz już wszystko dla bąbelka? ;-)
Ewa ja kupiłam ten "gryzak" do owoców dla Matiego, mega obleśna sprawa jak dla mnie, zbędny wydatek, jak Ty piszesz, że ktoś to chwali to w szoku jestem, fuuu.
Kamaa niezły ten Twój sąsiad, no no, kurcze u mnie to jedynie zasrane gołębie, które co chwila przeganiam z balkonu :szok:
Nie doczytuję Was teraz, potem to zrobię, za dużo tego :-D

Do góry