reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
No my od razu łóżeczko mamy. A wystrój pokoju bedziemy powoli organizowac jak mały juz bezie na swiecie, moze jakies naklejki na sciane zamowie jeszcze w lutym.
Co do kaumulatora to m mowi ze moze woda zamarzla...ech mam nadzieje ze ruszy... po pracy maja patrzyc co z autem...kurcze byle by nie bylo kolejnych kosztów :-(

Secreto ja jeszcze tydzien temu nie mialam ani jednej zabawki :tak: i juz w prezencie ostalismy grzechotke, gryzaki, maskotka i takie cos jeszce do powieszenia w wózku, trzeba cos dla gosci zostawic :-D

Koreczek gratuluje :-) fajnie ze juz jestes ciocia :-)

Kamaa ładna pościel :-)
Łóżeczko jaśniutkie, fajne :tak: Nasze też takie jest - podobno (bo leży w klapkach) ;-)

Ja właśnie kończę kompletować wyprawkę... tzn. staram się zdecydować na jakiegoś sprzedawce na allegro, bo nie wiem u którego brać :-D
Nie chcę u kilku, bo na przesyłkach zbankrutuję;-)

Koreczek GRATULACJE!!

Koreczek, gratulacje! :)

Jakby ktoś chciał pluszaki, to chętnie oddam :) Mamy kilkanaście, stoją i się kurzą ;)

Potrzebuję pomysłu na obiad i deser dla matki karmiącej i stosującej się do tych wszystkich zasad.
Macie jakiś pomysł?

Ciasto już chyba mam - sernik gotowany. To chyba najbezpieczniejsze będzie, bo czekolada odpada, owoce to nie wiem, drożdżowe jeszcze ewentualnie...

Ewa to chyba jakaś ryba będzie najlepsza np. łosoś z folii w ziołach delikatnych w rybach kwasy omega więc powinna być zadowolona :p i np. do tego kasza gryczana i szpinak do tego :D

Josek jak byłam w ciąży z J. mój starszy syn przechodził ospę. Rozmawiałam z gin i pediatrą obydwoje twierdzili, że skoro ja chorowałam to nie ma zagrożenia dla dziecka. J. zdrowy jest:tak:.

Agnis 300 zł za sesję to nie jest dużo.

Secreto pokój jak z bajki! i myślę, że Pola przez najbliższych kilka lat będzie sie kochać w różach.

Marcia Krystianek już kawał bobasa.

Kamaa pięknie wygląda łóżeczko Leosia.

Koreczek gratuluję bratanicy!

Ewa chyba może być też jabłecznik. Na obiad sławetny rosół, mięso z indyka lub kurczaka gotowane/pieczone. Ale to nie na 100% bo ja tych wszystkich rygorystycznych zasad chyba nie pamiętam.

reklama
Secreto, to ja nie zjem :) Nie lubię szpinaku, a łosoś to tak średnio ;) Ale pomysł z rybą dobry, dzięki, zapiszę sobie :)

Nifla, rosół to z tego, co pamiętam, nie może być na kościach. Kurcze no, problem mam, bo ja się do tego raczej nie stosowałam, a na pewno nie jakoś rygorystycznie :/

Do góry