reklama
Smerfetka*
Fanka BB :)
marcia super wiadomosc oby wiecej tskich dzisiaj 
smerfetka u ciebie też tak dzisiaj bedzie...zobaczysz
po południu odbiore wynik progesteronu i pojde do ginki na nfz bo tak szczerze to jej własnie zawdzieczam ze groszek przezył bo na samym dupku to pewnie by sie skonczyło jak ostatnim razem
po południu odbiore wynik progesteronu i pojde do ginki na nfz bo tak szczerze to jej własnie zawdzieczam ze groszek przezył bo na samym dupku to pewnie by sie skonczyło jak ostatnim razem
Ostatnia edycja:
Marcia swietne wiesci,ciesze sie.Trzymaj sie cieplutko:-)
Arania niestety nie moge ci w tym pomoc,ale badz dobrej mysli,na ogol czlowiek sie marwti,a okazuje sie ze wszystko jest ok. Spojrz,zaleta jest to ze wy wszystko wiecie na bierzaco,a ja? Tutaj nic nie robia do 12 tyg, jesli do tego czasu utrzymasz ciaze to super jesli nie,to ciaza do 12 tyg nie jest tu uznawana.:-( To ja mam sie czy martwic,a tak nie jest.Mysle pozytywnie:-)
Arania niestety nie moge ci w tym pomoc,ale badz dobrej mysli,na ogol czlowiek sie marwti,a okazuje sie ze wszystko jest ok. Spojrz,zaleta jest to ze wy wszystko wiecie na bierzaco,a ja? Tutaj nic nie robia do 12 tyg, jesli do tego czasu utrzymasz ciaze to super jesli nie,to ciaza do 12 tyg nie jest tu uznawana.:-( To ja mam sie czy martwic,a tak nie jest.Mysle pozytywnie:-)
Arania, ja się nie znam, ale sprawdziłam moje wyniki ciążowe. TSH miałam 2,6 i musiałam powtarzać, za drugim razem było już 1,5. Może na pocątku ciąży jest wyższy i potem spada, bo norma poza ciążą jest przecież do 5. Różyczkę miałam 166. Anty-HBS wpis po prostu "ujemny".
pinki1980
Marcia super zdjęcie. Ja mam jutro wizytę i jak mi się uda to tez wrzucę fotkę, może nawet pokuszę się na zdjęcie brzuszka. Zobaczymy. Pozdrawiam
Hej,
Ja Was zawsze czytam, ale mało się udzielam.
Marcia- super info i śliczna fotka dzidzi.
Ja mam coraz mniejsze mdłości,bo posłuchałam rady przyjaciółki i zjadam 2 herbatniczki lub inne maślane ciasteczka zanim wstanę. Świetnie mi to pomaga.
Piersi mam coraz większe z każdym dniem.Mąż się tylko uśmiecha jak je widzi
Brzuszek do południa jest normalnych rozmiarów, ale po obiedzie rośnie i wieczorem jest większy.
Wczorajszy cały dzień spędziliśmy ze znajomymi nad zalewem, chłodząc się od czasu do czasu w wodzie i podjadając grilla.
A dziś ciężko było zmusić się do pracy.
Udanego tygodnia i samych pomyślnych wiadomości przy wizytach życzę wszystkim i sobie
Ja Was zawsze czytam, ale mało się udzielam.
Marcia- super info i śliczna fotka dzidzi.
Ja mam coraz mniejsze mdłości,bo posłuchałam rady przyjaciółki i zjadam 2 herbatniczki lub inne maślane ciasteczka zanim wstanę. Świetnie mi to pomaga.
Piersi mam coraz większe z każdym dniem.Mąż się tylko uśmiecha jak je widzi
Brzuszek do południa jest normalnych rozmiarów, ale po obiedzie rośnie i wieczorem jest większy.
Wczorajszy cały dzień spędziliśmy ze znajomymi nad zalewem, chłodząc się od czasu do czasu w wodzie i podjadając grilla.
A dziś ciężko było zmusić się do pracy.
Udanego tygodnia i samych pomyślnych wiadomości przy wizytach życzę wszystkim i sobie
reklama
Smerfetka*
marcia sliczna fotka maluszka...
mmka ja tez mam problem zeby zmusic sie do pracy po 2 tyg urlopie mam poprostu lenia
mmka ja tez mam problem zeby zmusic sie do pracy po 2 tyg urlopie mam poprostu lenia
Podziel się: