Witam poniedziałkowo i lodowo
u mnie mróz i wszytko zlodowaciałe bo wczoraj padał marznący deszcz.
Uff wstałam bez bólu głowy co za wspaniałe uczucie wczoraj aż płakałam tak mnie bolała i apap nie pomagał.
Jolcia no to masz już dużo tych rzeczy super będziesz przebierać i przebierać swoją córcię.
Anetka to poszalałaś wczoraj ale ty masz kobietko energii od 10 do 18 poza domem ja po dwóch godzinach już jęczę że wszytko mnie boli i chce poleżeć.
Muniuś co do pływaniaq dzieciaków to jest cudny widok z Miłoszem chodziliśmy sami na basen od 6 mieś a na kurs od 3 roku życia tertaz zaczyna pływac sam bez rękawków deski więc super. Chodząc z nim widziałam grupy maluchów kilkumiesięcznych jak pod wodą zasuwają i to jest super dlatego z Klarą mam zamiar zacząć chodzić na zorganizowane zajęcia jak skończy pare miesięcy.
Moniqaa mi przy Miłoszu te rozmiary w miesiacach zgadzały się prawie zawsze z tym jak rósł i nie było problemów.
Masiosia piękne ciuszki dla okruszka
Muniuś o ludzie ile ty tego już masz i piszesz że wiekszość na pierwsze 6 mieś to ja bym nie miała gdzie tego zmieścić a mi się wydawało że dużo mam ale mnie posieszył widok takiej ilości to mogę jeszcze coś dokupić jak mi wpadnie w oko bo i tak nie przegonię ciebie;-).
Anetka piękne łupy dla Michell jak widzę takie ciuszki to bardzo sie cieszę że tym razem będziemy mieli dziewczynke i będę mogła szaleć z ciuchami.
Susi czyli wysttęp małej udany pierwsze koty za płoty a trema musi być i już dobrze że się udało gartulacje.
Agnis jeszcze raz 100 lat dla synka.
Secreto tylko spokojnie z tym sprzątaniem nieprzemeczaj sie i jak już ogarniesz to wrzuć fotki. No i gratki 36 tyg to juz rozwiazanie coraz blizej.
Kainkas może jak już maluszki będą na świecie i my się z nimi oswoimy ogarniemy to się umówimy na spacer wspólny albo kawkę
Co do szczepionek ja Miłka szczepiłam według skazań mojej pediatry i było to 6 w 1 i teraz tez będę jej słuchać bo jak do tej pory to się na niej nie zawiodłam w leczeniu młodego i mnie a komuś muszę zaufać bo inaczej bym zwariowała.
Trzymam kciuki za usg i wizyty dzisiejsze.