Ja na początek kupuje Bella happy bo z pampami to z oddziału mnie wywalą, bo niby ordynatorka stwierdziła że uczulają. W sumie na belli Celinka była aż nie zaczęła chodzić, bo zaczęły przeciekać. Zadowolona byłam, bo nie pachną a ja zaraz wyczulona jestem.
reklama
kamaa
Fanka BB :)
No to mądra ta orynatorka ;-) z tego co wiem to jednych maluszkow moga pampki uczulic, inne te z biedronki ine te huggisy itd. Tak samo z kosmetykami/proszkami. Kazde dziecko jest inne i porostu trzeba obserwowac, no nie? :-) ach jaka ja dzisiaj madra jestem, to chyba przez tą drzemkę
Kamaa no i masz rację, a zakładanie że dziecko zaraz będzie uczulone na pampersy to lekkie przegiecie a zwłaszcza że każde dziecko jest inne jak mówisz. Jakby tak bardzo uczulaly jak ta ordynatorka twierdzi, to by raczej firma pampers coś z tym zrobiła, nie? A zwłaszcza że jest to firma stojąca wysoko i twardo na rynku itp
mamusia synka
i córeczki
wróciliśmy
ale zakupy nieudane bo juz wyprze na koncówce i nic ciekawego nie bylo..... Julek dostał 5pak skarpetek, ja 2-pak majtek, T. kurtke i pasek a po drodze zajechaliśmy do restauracji na obiad bo juz nam sie nie chciało gotowac, ide kroic sałatke bo wszystko ugotowane.............
w tesco karton pampkow 2 148szt za 70 zł :-)
Koreczek dobrzez e wyniki w porzadku!!!
ale zakupy nieudane bo juz wyprze na koncówce i nic ciekawego nie bylo..... Julek dostał 5pak skarpetek, ja 2-pak majtek, T. kurtke i pasek a po drodze zajechaliśmy do restauracji na obiad bo juz nam sie nie chciało gotowac, ide kroic sałatke bo wszystko ugotowane.............
w tesco karton pampkow 2 148szt za 70 zł :-)
Koreczek dobrzez e wyniki w porzadku!!!
Ja mam zdanie wyrobione o naszej ordynatorce neatologi i pediatrii, nie najlepsze. Ale nawet nasz szpital ma happy wiec jak zabierają dziecko na badanie szczepienie czy coś i tam przewijają, to dają swoje, więc nie będę dziecku testów na pupie robić. Niech ma jedne i te same. Mój mąż jest tez za happy, bo tańsze, a tego jednak idzie
kamaa
Fanka BB :)
Niby lekarka powiedziala jej ze nie ma na razie powodow do zmartwien, ale jakas optymistyczna tez nie byla.. Nastepna wizyte ma za 2 tyg.. W ogole u mnie w pracy wysyp ciezarowek - w ciagu tygodnia 4 przyszly powiadomic szeostwo o ciazy :-)
reklama
Podziel się: