reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Wiem, że wyprowadzka to najlepsze rozwiązanie, zrobię to prędzej czy pozniej. Żeby tylko mieć pieniądze i znaleźć mieszkanie. W lubaczowie nie ma problemu z mieszkaniem, tylko zbyt niskie fundusze są.

No i już byłam po wyniki, które są prawie idealne:tak: cieszę się jak głupia Hehe teraz tylko do dermatologa i niech mi coś poradzi na to swedzenie:tak:

reklama
Koreczek, a nie możecie zamieszkać u rodziców Twojego? Nie ma tam wolnego pokoju?
Jakie są koszty miesięczne wynajmu? Może rozpuście wici, że szukacie mieszkania, może ktoś będzie chciał wynająć po znajomości.

Ta, u rodziców mojego dwa pokoje, jego rodzice i siostra razem jedno na drugim. Zresztą jego siostra to nienormalma jest, zero spokoju. Razem z czynszem koło 1000 zł miesięcznie by wychodziło, trochę dużo... nic w poniedziałek jeszcze zobaczymy :)

Koreczek
A nie możesz iść do pomocy społecznej. Przedstawić w skrócie sytuację. Czasem gmina ma takie mieszkania dla rodzin, więc można dopytać.

Koreczek-faktycznie dosc sporo, tak jak u nas. a pomoc połeczna to chyba wszedzie tak działa- jesli sa jakies mieszknia to kolejki dlugie strasznie...ale musisz jakos to zalatwić- na poczatek opierdziel mamę i bądź twarda, wyznacz jej jakieś obowiązki i tyle...ehhh

reklama
Do góry