reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

KOreczek - gdyby (odpukać!) okazała się cholestaza to służe pomocą w doborze dietki - ja teraz jeszcze wyniki mam ok (choć zobaczymy w piątek bo mam kolejne badania) to az tak rygorystycznie się nie trzymam
dzisiaij robiłam BaBy w kuchni: Kurczak smażony z ryżem i porem tylko oczywiscie nie smażone to tylko duszone w lekkim rosołku no i bez cebuli i czosnku tylko tego porka poddusiłam

reklama
Dziękuję Flower, w piątek będę wiedziała też dokładnie. Znaczy się nie w piątek. W piątek idę na wizytę i dopiero powiem o tym swedzeniu, więc na następnej wizycie będę wiedziała. Dziękuję za pomoc wrazie wu :) ale i tak możesz mi na priv doradzić z ta lekką dieta, nawet jak nie będę miała tej cholestazy:tak:

WITAM WIECZORNIE...
Przyznaję się bez bicia, że nie doczytam aż 30 stron :-:)zawstydzona/y: ALE Ja niestety chora jestem...sądziłam, że mnie ominie...Ale jednak, katar, kaszel, ból gardła.... A JUTRO USG i wizyta gin... w sumie dobrze. jakby co dopytam co mogę brać.

Do tego coraz częstsze spinania brzuszka i ból :-( ...
Mam nadzieję, że same dobre wiadomości dziś u Was ...postaram się jutro przed wizytą coś na bieżąco czytać jak będę w stanie.
TRZYMAJCIE SIĘ!

Kasiek moj Krystian caly czas tak ma tzn raz jest bardziej aktywny a potem musze dobrze brzuchem potrzasnac zeby dal odzew ale najwazniejsze zeby w ciagu 12 godz np 9-21 dziecko poruszylo sie min 10 razy to jest metoda wg Cardiff i gin prywatny mi tak mowil i ginka na nfz, a co do obwodu to jest bardzo indywidualna sprwa i wielkosc brzucha moze zalezec od wielu czynnikow jak ilosc wod , budowy naszego ciala, wielkosci dziecka czy tez z ulozenia dziecka ja mam 120 cm tylko ja z tych duzych kobietek :-)

Marcia, a jak te ruchy liczyć? Jedno kopniecie, to jeden ruch, czy seria kopniec to jeden ruch? Bo moja to się nie rusza, nie rusza a nagle sue tam rozbija i to z 10 minut nieraz trwa

Obwód brzuszka 96,5cm
Mały rusza się najwięcej jak coś zjem, albo wypiję.

Pytanie do dziewczyn które znają się na medycynie, czy posiew z antybiogramem z września 2008 mogę wyrzucić czy raczej go trzymać

reklama
Do góry