no ale jak się nad tym zastanowić to przerażające. Może lepiej nie godzić się na imię dla dziewczynki, na które nalega mąż. Mój ostatnio powiedział, że nie dał by córce imienia byłej dziewczyny, chociaż mi z kolei to wisi, bo co to za miłości sprzed kilkunastu lat.
reklama
katrine
Fanka BB :)
Carii tak jestem logopedą i nawet psychologiem! Ale to raczej na papierze póki co, bo doświadczenia mam zero. Ale logopedycznie już się pewniej czuję w zawodzie
Medzik, Pinki, ewula, Marcia gratulacje udanych wizyt!
Muniuś jaką laseczka z Twojej siostry! ładne z Was siostrzyczki :-)
Ja też poluję na leżaczko-huśtawkę ale tyle tego, że nie mogę się zdecydować :/ podobają mi się takie jak Marcia chyba ma ale cena mnie odstrasza... A matę ot chyba sobie zażyczę na prezent jak się Mały urodzi. Mama teraz kupiła dla siostry synka i mówi, żebym sobie jakąś wybrała to i dla drugiego wnuczka kupi żeby było sprawiedliwie :-)
Ja dziś cały dzień u nich przesiedziałam :-) straszny płaczek z Małego- cały czas by na cycusiu siedział i na rączkach, a jak się go odłoży to zaraz ryczy. Cały dzień nie spał! Ciekawe jak w nocy będzie
Medzik, Pinki, ewula, Marcia gratulacje udanych wizyt!
Muniuś jaką laseczka z Twojej siostry! ładne z Was siostrzyczki :-)
Ja też poluję na leżaczko-huśtawkę ale tyle tego, że nie mogę się zdecydować :/ podobają mi się takie jak Marcia chyba ma ale cena mnie odstrasza... A matę ot chyba sobie zażyczę na prezent jak się Mały urodzi. Mama teraz kupiła dla siostry synka i mówi, żebym sobie jakąś wybrała to i dla drugiego wnuczka kupi żeby było sprawiedliwie :-)
Ja dziś cały dzień u nich przesiedziałam :-) straszny płaczek z Małego- cały czas by na cycusiu siedział i na rączkach, a jak się go odłoży to zaraz ryczy. Cały dzień nie spał! Ciekawe jak w nocy będzie
Ale mi narobiłyście stresa tą lewatywą... kurcze aż się zaczynam tym stresować hihi no kurcze bardziej niż porodem....
Co do Leżaczków to ja też bardzo chce taki kupić tylko mam problem bo jest taki wybór... ale chyba tak jak pisałyście lepiej wybiorę taki z grubszymi plozami
Alesia niezła akcja z tą mała musiałas zrobić na nich bardzo dobre wrażenie że aż dali jej twoje imię
Ja oczywiście znów nie śpię... to już standard... chyba czas sie przyzwyczaic
No nic doczytam sobie jeszcze inne wątki
Aaa i miałam zapytać co z tą 12latką w ciąży? Ja nic nie słyszałam.
Co do Leżaczków to ja też bardzo chce taki kupić tylko mam problem bo jest taki wybór... ale chyba tak jak pisałyście lepiej wybiorę taki z grubszymi plozami
Alesia niezła akcja z tą mała musiałas zrobić na nich bardzo dobre wrażenie że aż dali jej twoje imię
Ja oczywiście znów nie śpię... to już standard... chyba czas sie przyzwyczaic
No nic doczytam sobie jeszcze inne wątki
Aaa i miałam zapytać co z tą 12latką w ciąży? Ja nic nie słyszałam.
AnetaNorwegia
Munius cena tego bloom faktycznie odstrasza to fakt ale moj go kupil 4 lata temu i moja Michelle jest trzecim dzieckiem ktore z niego korzysta jest bardzo praktyczny
Nifla dziekuje
Alesia ale bym zjadla taki serek wiejski z rzadkiewka i jeszcze saczypiorek do tego mmmmm jutro chyba pojde z mala na basen to wstapie do sklepu chociaz moj mnie wczoraj tak obkupil jak by na rok wyjezdzal lodowka sie ledwo domyka ale to wszystko zebym nie musiala dzwigac i zebym jak najwiecej na dupie siedziela i nie rodzila przed 20lutym
Nifla dziekuje
Alesia ale bym zjadla taki serek wiejski z rzadkiewka i jeszcze saczypiorek do tego mmmmm jutro chyba pojde z mala na basen to wstapie do sklepu chociaz moj mnie wczoraj tak obkupil jak by na rok wyjezdzal lodowka sie ledwo domyka ale to wszystko zebym nie musiala dzwigac i zebym jak najwiecej na dupie siedziela i nie rodzila przed 20lutym
Hej kobietki:-)
szans na doczytanie tu nie mam....czasu brak;-)
wiecej cos ostatnio fb czytam.
zle znowu spalam,male to juz norma hm
mam dzisiaj wizyte po poludniu z ta spec od cisnienia i od diety , zobaczymy co mi powie...
co do lewatywy, nie wiem czy tu roba czy nie...sama nie wiem czy mne to dotyczy, bo u mnie cesarka.
co do mat edukacyjnych, wlasnie wcoraj przysla poczta- pierwszy prezent przyszedl na baby shower- jest w sobote:-)))
jeszcze nie skonczylam posta edytowac i dod zdjecia...juz nastepne posty pode mna hehe:-)))
milego wieczorku Myszki!
szans na doczytanie tu nie mam....czasu brak;-)
wiecej cos ostatnio fb czytam.
zle znowu spalam,male to juz norma hm
mam dzisiaj wizyte po poludniu z ta spec od cisnienia i od diety , zobaczymy co mi powie...
co do lewatywy, nie wiem czy tu roba czy nie...sama nie wiem czy mne to dotyczy, bo u mnie cesarka.
co do mat edukacyjnych, wlasnie wcoraj przysla poczta- pierwszy prezent przyszedl na baby shower- jest w sobote:-)))
jeszcze nie skonczylam posta edytowac i dod zdjecia...juz nastepne posty pode mna hehe:-)))
milego wieczorku Myszki!
Załączniki
Ostatnia edycja:
Widzisz jak zadbał o Ciebie ?? Super ale jak się ma smaka to nie wierzę, że jutro po ten serek nie polecisz co??
Dziewczyny ostatnio pisały o makaronie z twarogiem i co u mnie dziś był na obiad - tyle, że ja go nigdy nie robiłam , moja mama też go nam nie robiła a smak pamiętam z przedszkola i ze szkolnej stołówki. Wyszedł mi super - dokładnie taki jak miał być - córka moja też się zajadała i na na koniec powiedziała "mamuś pyszny był" - a w przedszkolu nie miała takiego nigdy.
Dziewczyny ostatnio pisały o makaronie z twarogiem i co u mnie dziś był na obiad - tyle, że ja go nigdy nie robiłam , moja mama też go nam nie robiła a smak pamiętam z przedszkola i ze szkolnej stołówki. Wyszedł mi super - dokładnie taki jak miał być - córka moja też się zajadała i na na koniec powiedziała "mamuś pyszny był" - a w przedszkolu nie miała takiego nigdy.
reklama
AnetaNorwegia
Susi zapewne polece
Cos jeszcze za mna chodza pyzy z miesem lub pierogi z miesem
I chyba jutro wkoncu zrobie
Cos jeszcze za mna chodza pyzy z miesem lub pierogi z miesem
I chyba jutro wkoncu zrobie
Podziel się: