reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

alesia i Ty mówisz, że talentu nie masz- no proszę! A wyobraźnię to na pewno, że takie potworki tworzysz ;-) jak będzie ta maszyna w lidlu kiedyś w ofercie to kupuję, a co mi tam!
I cieszę się, ze ciasteczka smakują- sama ich dawno nie robiłam... Ale teraz mam fazę na chałkę od ewy- jutro będzie :-)

muniuś proszę ciasteczka Ciastka z jabłkami przepis | Kotlet.tv
byłam w tym ciuchlandzie ale daaaawno temu. A bazarek mam swój u siebie i też warzywa i owoce tam kupuję. Ale ubranek to się w ogóle nie opłaca :no: w sieciówkach tańsze!

Prasowałam ze 2 godziny a ledwo jedną szufladę z komody zapełniłam- masakra!! Jutro kolejna tura...

reklama
katrine, ja tylko powiedziałam, że taką poduszkę może uszyć każdy, bo to łatwe i tam wyorbaźnia niepotrzebna, ale nie mówiłam że jej nie mam, w końcu 5 lat na studiach byłam tresowana

muniuś, przepis zaraz wrzucę do jedzeniowego

Ale produkcja - cały dzień :szok:
Dziewczyny nie zauważyłam, że na sygnale jest bez komentarza - faktycznie niech będzie bez komentarzy. A te nowe Agnis co będziemy się rozpakowywać to chyba jak Ewa zaproponowała to faktycznie będą ok.
Widzę, że dzisiaj ciuchowo bardzo - ja czekam jeszcze na ciuszki od koleżanki i wtedy będę prać z tymi co kupiłam. Na wyjście mam bardziej polarkowy ze smyka - rozmiar 62 albo 68 - jak będzie większy nic się nie stanie - na córcię też miałam większy i nic się nie stało.
Agnis – ja jak dziecko też będę się cieszyć w tym tygodniu – też przyjdzie pościel i karton zakupów aptecznych. Dzisiaj udało mi się w końcu zamówić wszystko do końca i nie zniknęło nic – hurra :-D
Jolcia – wow jakie zakupy – 2 reklamówki !! super !! Trzymaj się z tą „głodną” dietą:tak:
Mamatek – lepszego samopoczucia;-)
Alesia – to opuszczanie biszkoptu też znam od naszej sąsiadki co w cukierni pracowała. Twoja fasolka jest śliczna:tak:
Jo_asia – zdrówka Ci życzę
Masiosia – zrobiłaś mi smaka na makaron z serem
Jagna – fajny ten rożek – faktycznie taki milusi do przytulania z całą zawartością
Kasiulekk – nie syp się jeszcze tak bardzo – jeszcze trochę musimy wytrzymać
Ewa – zdrowia dla całej rodzinki a Tobie cierpliwości życzę
Koreczek – uważaj na siebie
Aneta – i jak kupiłaś szafę czy komodę do pokoju??
Jutro mam cięższy dzień - wtorek czyli moja córcia ma swoje zajęcia dodatkowe a ja jeszcze mam dentystę - wyleczyłam ząbki teraz tylko usunięcie kamienia. Mam nadzieję, że mi już nie polecą. Wzrok też już skontrolowany:tak:
Spokojnej nocki życzę - śpijcie i zbierajcie siły na marzec na nocki a nie o 3 czy 4 produkcję na BB włączacie kochane :laugh2:

Kamaa - jak leżę w wannie pełnej wody to wystaje mi cały brzuch, więc wiem o czym mówisz :tak: Jak wieloryb taki, jakby była dziura w pępku to wody by wypływały o tak 8433514-big-cartoon-wieloryb.jpglub taki wielorybek 883fddd1595d6159d9749b6e77692ca9.jpg (wyskoczy jak wpiszecie w googlach wieloryb parę linijek w dół) :-D
Alesia - a to nie kojarzę :baffled: Muszę obczajkę tam zrobić jak tam będę :tak: Nie opłaca się ta Nati, bywają dużo tańsze, trzeba popolować :-)
Katrine fajnie te ciastka wyglądają, może skuszę się i je zrobię :tak: Dzięki.
Agnis ładny kombinezon :tak:
Aneta ciekawe ile u nas zima przytrzyma jak z takim opóźnieniem przyszła to wiesz...może druga Norwegia się zrobi :-D Tak sobie dzisiaj rozmawiałam z siorką, bo ma przyjechać do mnie na wielkanoc, że jakbyś coś potrzebowała to może Ci przywieźć z PL, w sensie, że nie wiem spotkacie się gdzieś czy w Szwecji czy gdzieś niedaleko Oslo...jakbyś chciała :tak:Tylko to dopiero wielkanoc, ale zawsze coś może akurat będzie Ci potrzeba, a ona autem będzie.

Załączniki

• 8433514-big-cartoon-wieloryb.jpg
    8433514-big-cartoon-wieloryb.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 35
  • 883fddd1595d6159d9749b6e77692ca9.jpg
    883fddd1595d6159d9749b6e77692ca9.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 43
Susi nie kupilam bo jak zwykle w sklepie nie ma tego co mi sie podobalo na necie :sorry:
Bede musiala kupic sama cos i skrecac jak mojego nie bedzie,,,,,

Munius dziekuje bardzo ale do Oslo to ja mam ponad 500km :sorry: :( ale moja mama w marcu przylatuje do mnie :tak: wiec jej bagaze wykupie i mi przywiezie wszystko co trzeba :tak: dziekuje ze o mnie pomyslalas :)

Ostatnia edycja:
:-( kurcze coś i mnie dopada...obudzilam sie na siku..wrocilam o lozka i zaczal mnie brzuch bolec jak na @ :-(
cholerka...wezme magnez...ech...

Kama.wez magnez I kladz sie.... ja wlasnie doczyyalam Was z dzisiaj.... bo wczesniej probowalam ale nie bylam w stanie.... leze na lewym boku poducha miedzy nogami.... boli mnie juzndoslownie wszysyko, udo lewe, wiazadla az pieka ale tez.mocniej z lewej strony, brzuvh, Lena strasznie daje popalic ale ona moze ;)
Dzieki Bogu podjechalam do lekarki bo teraz to.pewnie myslalabym, ze rodze heh.... a tak to wiem, ze rozstep spojenia wrocil do mnie:/

Padnieta jestem, cale popoludnie przebeczalam :/

Dziewxzyny a Wy co wiecie na temat rozejscia spojenia, bo duzo czytalam na necie ale nie znalazlam nicnkonkretnego czy moze spowodowac wczesniejszy porod czy zagrozic Lenie.... moja gin twierdzi, ze nie ma szans tylko dla mjie jest to uciazliwe I zebym trgo nie zaniedbala, bo moge chodzic o balkoniku.... zabawne.... :/ mam skierowanie na rehabilitacje ale 3q styczen to ho hoho umre z bolu do wtedy.... I caly czas czuje Lene b nisko ale gin nic mi nie mowila tylko, ze szyjka zamknieta wiec to najwazniejsze....

Co do kombinezonow dziewczyny nie dajcie sie zwariowac.... jesli macie wozki gondole to w srodku naprawde jest tam cirplo, ja mialam kombinezony itp ale po 2 wyjciach gdzie Julek byl naubierany w kombinezon I caly spocony, ubieralam body, pajac cienki dresik I cienka bawelniana czapeczke jak do kapieli I przykrywalam kocem a to byl styczen I zima.... I tak byl cieply Julek.... nie ma co dzieciaki przegrzewac.... ja kupialm Lenie taki Flanelowy niby.... bo nie wiem czy bede miala gondolke a tu I tak non stop fotelik samochodwy w ruchu jest, jedynie co kupie koze to spiworek do wozka I fotelika alr nir wiem czy sa rozmiary a po co mam na mieisac kupic jak lepiej na nastepna zime zainwestowac...

Alesia super.poducha.... kurcze zarazasz mnie maszyna coraz bardziej.... I dajesz pomysl na to, zeby siedzenie z baby bylo fajne w domu.....

Mialam jezcze cos pisac....hm.... przepraszam ale mam metlik.... grrrrrr

A hormony? ???? Dziewczyny ja widze ze moj m juz ma dosyc mnie....nic nie mowi ale widze, a mi sie wydaje ze jestem spokojna...... zaczelam dawkowac terapie odsuwania sie od ludzi I spraw ktore wytrscaja mnie ze spokoju.... a ja naprawde jestem b wrazliwa.... az za bardzo jak koj m twierdzi.... do dzis mi wypomina, ze myslalam o tym aravie co we mnie wjechal , ze moze stracic prace.... mowi, ze do jiego pyszcze a przed innymi jestem mila I opanowana.....

Dziekuje Wam za wsparcie inprzepraszam, ze tak o mnie.....

Dziekindzieki dzieki....
Mam nadzieje, ze jutro zadna z nas nic nie bedzie bolalo I ze z Kasiaia I Marta bedzie lepiej

Milego dnia

Dzien dobry!

chetnie bym jeszcze pospala ale niestety trzeba zaraz dziecko z wyra sciagac i wyszykowac do szkoly a potem brac sie za chate i siebie.

Masiosia mi sie tez wydaje ze ja sie nie zmienilam,ze sie nie czepiam ale moj maz ma inne zdanie na ten temat......mowi ze bywam wredna i co ja sama zauwazylam stracilam zdecydowanie, kiedys wchodzilismy do sklepu w kilka minut wybieralismy co na, potrzeba np dywan i poszli do kasy a teraz sie gapie i nie potrafie sie zdecydowac , dobrze ze mam taka przyjacioleczke co to ciagam ja ze soba po wszystko i ona mi zawsze dobrze doradza bo z takim zdecydowaniem to dla malego nic bym nie miala

trzymam ksiuki za dzisiejsze wizyty kto tam ma a wy trzymajcie za moje , oby wszystko bylo ok :-)

milego dnia!

reklama
Marcia kciuki zacisniete I za eeszte wizyt rowniez.... ja nie moge zasnac.... bol zmniejszyl sie .... ale Lena naprawde ostro laduje... ciekaee co Ksiezniczce nie pasuje....
Co do zdecydowania ja nie umiem podjac decyzji co bedzie na obiad.... itp..... masakra.... ja teraz nie wiem co to zdecydowanie..... ja tu nie mam za bardzo kogo ciagac ze soba.... ale jesli chodzi o Lenki ciuszki to resztki zdecydowania zostaly ;) kiedy zasne? !

Mamusia synka I jak cisnieni?

Dobra robie kolejne podejscir do spania.... milego dnia

Ewa dzieki za przepis a najbardziej mi sie podoba stwierdzenie, ze same sie robia.... ;)

Do góry