Tutaj jest ale nie wiem czy on nie byl jakis zamkniety no ja go widze https://www.babyboom.pl/forum/mamusie-marzec-2014-prywatnie-f539/album-rodzinny-68135/index20.html
reklama
Ewa – jak uda mi się naturalnie i bez zzo (choć powątpiewam) to będę chciała na takim bloku porodowym gdzie sale są na wypasie i darmo – przyszpitalny dom narodzin, ale jak nie to w nawet nie wiem ilu osobowe są sale, bo jak rodziłam na Inflanckiej to potem mnie przenieśli gdzie z tymi laskami leżałam i we 4 byłyśmy, a jak jest na żelaznej to szczerze mówiąc nie wiem - może któraś z dziewczyn powie...? Pomijając ten fakt, nawet jak będę sama na sali i będę miała takie warunki jak tam w tym domu narodzin to i tak chcę do domu JAK NAJSZYBCIEJ, dość w szpitalu się należałam w dzieciństwie i poprzedniej ciąży Przygotuję Zbyszkowi rzeczy jakbym miała zostać jednak dłużej, a tak to spakuję się na te paręnaście godzin...zawijka i do domku A jak okaże się, że Zbynio będzie w pracy czy coś to w taksówę i tyle mnie będą widzieli, o! Już się bałam, że tylko ja mam takie dzikie pomysły na tym forum i nigdy się z tym nie wychylałam, a tu ot niespodzianka, nie jestem sama
Carri – mój mówił mi w 5 miesiącu, że mogłoby już się urodzić i byłoby z głowy, haha Ja wczoraj miałam uderzenia gorąca takie dziwne, ale przeszło tylko przeleżałam jak ten wół prawie cały dzień
Marcia – ja nie mam dostępu niestety nie mogę zobaczyć, dobrze wiedzieć, że coś takiego jest
Alesia – w Factory może?
Carri – mój mówił mi w 5 miesiącu, że mogłoby już się urodzić i byłoby z głowy, haha Ja wczoraj miałam uderzenia gorąca takie dziwne, ale przeszło tylko przeleżałam jak ten wół prawie cały dzień
Marcia – ja nie mam dostępu niestety nie mogę zobaczyć, dobrze wiedzieć, że coś takiego jest
Alesia – w Factory może?
AnetaNorwegia
Fanka BB :)
Munius nie widze zdjec :---confused:
reklama
Podziel się: