reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Ewa – jak uda mi się naturalnie i bez zzo (choć powątpiewam) to będę chciała na takim bloku porodowym gdzie sale są na wypasie i darmo – przyszpitalny dom narodzin, ale jak nie to w nawet nie wiem ilu osobowe są sale, bo jak rodziłam na Inflanckiej to potem mnie przenieśli gdzie z tymi laskami leżałam i we 4 byłyśmy, a jak jest na żelaznej to szczerze mówiąc nie wiem - może któraś z dziewczyn powie...? :tak:Pomijając ten fakt, nawet jak będę sama na sali i będę miała takie warunki jak tam w tym domu narodzin to i tak chcę do domu JAK NAJSZYBCIEJ, dość w szpitalu się należałam w dzieciństwie i poprzedniej ciąży :no: Przygotuję Zbyszkowi rzeczy jakbym miała zostać jednak dłużej, a tak to spakuję się na te paręnaście godzin...zawijka i do domku :tak: A jak okaże się, że Zbynio będzie w pracy czy coś to w taksówę i tyle mnie będą widzieli, o! :tak:Już się bałam, że tylko ja mam takie dzikie pomysły na tym forum i nigdy się z tym nie wychylałam, a tu ot niespodzianka, nie jestem sama :-D

Carri – mój mówił mi w 5 miesiącu, że mogłoby już się urodzić i byłoby z głowy, haha :-D Ja wczoraj miałam uderzenia gorąca takie dziwne, ale przeszło tylko przeleżałam jak ten wół prawie cały dzień :baffled:

Marcia – ja nie mam dostępu niestety nie mogę zobaczyć, dobrze wiedzieć, że coś takiego jest :dry:

Alesia – w Factory może?

Zobaczcie co wymyśliłam w Photoscap'ie :-D:-D:-D Dużo mnie naraz :-):-) Fotki z dzisiaj w nowym dresie :tak:
monisia.jpg

Załączniki

• monisia.jpg
    monisia.jpg
    48 KB · Wyświetleń: 73
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry