reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Ja niemoge spac...m pojechal do pracy.... mam nadzieje, ze wszystko im pojdzie szybko....spokojnie.... mysle, ze za 12 h bedzie po wszystkim... a pozniej wolne.... oczywiscie zjadlo mi wczoraj post.... wiec jesli nie odpisalam na cos to b przepraszam.... ja wczoraj pokupowalam wszystko...ale bylam z siebie dumna jak wymyslilam zeby nie jezdzic rano, mowie do Julka oj jaka mama smart a On do mnie mamo nie jestes smart I nigdy nie bedziesz I smial sie jakby opowiedzial najlepszy kawal na swiecie.... kupilam Lenie body bo byly 3 za 5$ z cartersa.... po swietach cos podokupuje.... mam nadzieje, ze swieta spokojnie przejda.... dobra jeszcze raz sciskam Was

reklama
Jak tam dziewczyny...wszystko gotowe?
ja tez leze i odpoczywam bo mnie dzisiaj brzuch boli ale nie mam skurczy ani nie twardnieje bardziej wydaje mi sie ze sie rozciaga bo mam takie klocie po bokach i na wysokosci pepka i tradycyjnie w moim " skoku rozwojowym" maly mniej sie rusza, ale juz 10 dawno naliczylam wiec spoko. W nocy troche sie wiercil wiec teraz odsypia :-)
W tym zamieszaniu wyciagnelam luteine pod jezykowa i zamiast ja wlozyc pod jezyk i poczekac az sie rozpusci wzielam i lyknelam :baffled:I dopiero po chwili sie kapnelam co zrobilam...

agnis nke denerwuj sie kochana i odpoczywaj, wszystko bedzie ok . Ja ktoregos razu tez mialam te uczucie " tamponowe" ale mi przeszlo.
trzymajcie sie kobietki

no ja nareszcie leze, pije herbatke i odpoczywam. Wszystko gotowe. Tadzik dzisiaj dostał prezent więc miał zabawę a ją czas żeby wszystko poogarniac i dokończyć. Choć i tak pewne rzeczy skonczylam jak zasnął. Teraz czekam na męża jak wróci z pracy. Pakujemy do końca samochód i jedziemy na jedną a później na druga wigilię.

Z okazji świat życzęaby Ten ktorego narodziny dzisiaj będziemy świętować wnosił w Wasze życie miłość i nadzieję a ten czas świat niech upłynie Wam w rodzinnej i spokojnej atmosferze.

Dziewczynki wpadam na chwilkę między szykowaniem ostatnich pyszności, prezentów i siebie ;-) chciałam Wam życzyć, przewspaniałych, ciepłych, rodzinnych Świąt. Zdrówka dla Was, Waszych rodzin i tych najważniejszych- jeszcze nienarodzonych pociech w naszych brzuszkach. Niech rosną duże i zdrowe! A Wy odpoczywajcie! :*

Kochane Wy juz pewnie po wigiliach.... u mnie dochodzi 1 popoludniu.... wszystko zrobione... nic tylko zrobic sie na bostwo....I jade na chwile do sis a pozniej na wigilie.... tak jak Agnis naspisala na fb fajnie, ze Was mam.... spokojnych zycze jeszcze raz

Agnis ja mam takie bole od miesiaca gdzies... Jak by zle tampon wlozony byl a wrecz wrazenie jak by glowka juz miala zaraz wyjsc :( przy chodzeniu czuje to codziennie, przy obracaniu sie podczas spania tez. Jak siedze lub leze i sie nie ruszam to jest ok. Do tego brzuszek czesto twardnieje i sie spina

A co Twoj lekarz na to? Ja bede lezec jak najwiecej. Dzis wracalam od mamy i wlasnie takie wrazenie jakby maly mial wypasc.. Masakra.
Te nasze chlopaki duzo waza..
Dzis tez zdjelam obraczke ale ledwo.. Czytalam ze tez lepiej nie miec bizuterii..jak sie do szpitala jedzie..

reklama
Na usg polozna mowila tylko ze szyjka krotka i maly juz gotowy glowka w dol. Wizyte u lekarza mialam miec 14grudnia ale tyle pracy i jeszcze wtedy zaspalam. Zadzwonie 27 to jeszcze w tym roku pojde zeby mi tam zajrzala. Chociaz napewno powie ze lepiej nie zagladac i nie ruszac. Ja sama juz prawie szyjki nie czuje i otwarcie takie ze dwa palce wejda :tak: :(
Dobrze ze to juz polowa 30tyg :) nawet szczerze mowiac sie nie martwie bardzo jak bym miala niedlugo urodzic. Ale niech posiedzi w srodku chociaz do konca stycznia :) jakos czuje ze urodze okolo 35/36tyg :tak:
A Ty kiedy wizyte masz?

Do góry