reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Agnis83 przecież nikt się nie gniewa. Stwierdziłyśmy tylko, że tu lepszy klimat ;-) FB ma swoje zalety, ale forum także :tak: Ja z racji tego, że nie nadążam to obejmę taktykę Koreczka i zaczynać będę od forum, a FB jak dam radę :-D

reklama
młodamamo, co tam skype, jak juz spotkania były na żywca :-D:-D

Ale rzeczywiscie fb tez sie przyda, bo w kazdej chwili mozna nawet napisac wiadomosc, bo duzo z nas ma fb na telefonie, wtedy powiadomienia od razu przychodza, no i fajnie sie tak wreszcie zobaczyc, te które nie były na spotkaniach przynajmniej :tak:

A ja zmienię temat chwilowo....

Któraś z Was używa (albo zna opinie) może kosmetyków z Rossmanna BABYDREAM?
Chciałam kupić krem przeciw odparzeniom (bo tego też jeszcze nie mam), a widzę tam w promocji takowy za 6,99zł i zastanawiam się czy brać....

PS. Widziałam, że chwile temu pisałyście o wkładkach laktacyjnych... takowe też właśnie widzę w promocji... 30szt. za 4,99zł

Ostatnia edycja:
Moniqaa ja osobiście nie używałam, ale sporo moich znajomych sobie generalnie ich kosmetyki cenni, z tym, że nie wiem czy ten krem przecie odparzeniom jest ok. Ja używałam Bepantemu, a nacodzień alantanu i pupcia Tadzia była super... po linomagu miał odparzenia.

:-):-):-) haha bobra wykarczowałam...aż się przy tym cała zmęczyłam,ale przynajmniej odkrzaczone mam teraz - tak apropos porządków świątecznych :-D:-D:-D
Byłam u lekarza, z Małą Mrówką wszystko ok, rośnie ładnie,obecnie wygląda nawet na o tydzień większą niż wskazuje wiek ciążowy. Mam nadzieję,że za 3 miesiące o tej porze będzie już po wszystkim...

Życzę dużo szczęścia z okazji piątku 13-tego! :-):-):-)

reklama
Jagna, a kto mówi, że zgodnie się bawili?:D Ale jakoś dali radę i się nie pozabijali ;)
Oj tam pewnie nie bawili się jak ja z bratem, nie lali się;-) a to jest już zgodnie

co do tabletu to my we wrzesniu przy kazji zmiany telefonu wzielismy i jest bardzo przydtny i wygodny własnie w czasie jazdy, miałam go w szpitalu mozna filmy oglądać, jak leżałam to miałam necik ni nie musiałam wstawać.
My ogólnie córe tez chowalismy bezkomputerowo no może czasem jakąś baje oglądneła. Ale ostatni sami ja troche samdzamy do gier bo niestety żyjemy w komputerowym swiecie i chcemy bo troszkę kompa opanowała aby myszkę wyczuła, nie bała się.
Ale niemamy problemu a nawet ja trza to tablet słuzy jako nagroda lub kara. Ważnajest tu piecza rodzicielska i aby niestał sie narzedziem zastepujacym czs z rodzicami bo łatwo dac tableta lub komp i mieć czas dla siebie bo dziecko sie zajmie.

A mała lubi własnie planszówki bo gramy razem i to ja cieszy, pod chciałaby tąRAVENSBURGER GRA LA CUCARACHA - TV - KURIER!!! (3789149217) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Co do szyjek to moja sie nawet zamkneła lekarz powiedział, że trzyma jak złoto. a było 5 mm rozwarcie przy dole

ech jeszcze chciałam cos napisac jednak musze zapisywać.

Gatuluje udanych wizyt i tak ładnie rosnących dzieciaczków
Moje dziecko samo obsluguje kompa ma 2 strony z grami gdzie może grac do woli (minimini i gry dla dziewczynek). Jak chce to sama włączy kompa, zadzwonić też umie z komórki, ale to to juz uczyliśmy, specjalnie dla niej mam zdjęcie danej osoby przy numerze.
Gratuluje dobrych wieści z wizyt:tak:.

Ja też uwielbiam zdjęcia w formie papierowej. Wczoraj wybrałam zaległe do wywołania i wyszło niespełna 300 sztuk, myślałam że więcej będzie. No i muszę albumy zamówić, ale to już po następnej wypłacie i potem będę układała cały dzień - uwielbiam :D

Ja na grupie na fb tez nic nie widzę mimo ze jestem dodana, ba nawet jako administrator :/
Ja widzę grupę:-D

Co do stanika obchodzę się bez, wystarcza sportowe.
Dziś nie zaprowadziłam młodej do przedszkola, męża nie mogłam dobudzić. Ale po wczorajszym maratonie myślałam że biodra i spojenie to mi odpadną w nocy:szok:
Lece dalej Was doczytać.

Do góry