reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

My jedziemy na większe zakupy jutro. Może cos rodzicom kupimy.
Ja dla meza prezent mam a dla synka - maja dojść pocztą....KATRINE gdzie moje paczki??? :-D

I jutro tez ubieramy choinke :-)

reklama
U mnie też w tym roku przygotowań brak... Jedziemy do moich rodziców na święta. :tak:
Prezenty kupione (już dawno, bo rozkładałam na raty) i prawie wszystkie zapakowane... Kupię tylko jeszcze z kilo bigosu dla mężulka, bo ostatnio zasmakował mu taki gotowy z Piotra i Pawła i konieczni go chce :-D No i jakieś słodycze na stół i tyle :tak:

Mi udało się wczoraj dołączyć do grupy na FB :tak: Super, że jest zamknięta, bo zawsze spokojniej można popisać... a nie połowa znajomych patrzy co tam piszemy ;-)

Kobietki ile tak procentowo macie już kupione z wyprawki? Ja mam ciągle wrażenie, że mi wszystkiego brakuje :baffled:

Ostatnia edycja:
my ogarnietą chete juz mamy z najwiekszego syfu :) okna umyte, szafy, komody tez :) uszka juz mam ulepione :) choinke ubieramy w przyszla niedziele :) a potem to dzien przed wigilia bedziemy gotowac :) za duzo tego nie ma wiec luz :)

A ten biustonosz do karmienia taki potrzebny jest bardzo? Bo chce zredukować moja liste zakupów tylko do tych potrzebnych rzeczy itp :cool:

Nie jest niezbędny. Ale przydaje się bardzo na początku szczególnie - kiedy dziecko często je. Szczególnie jak się musi jeszcze wkładki lakt. nosić.
Ale i zwykły da radę. Można też zwykły przerobić - są w internecie poradniki, w jaki sposób zrobić biustonosz do karmienia :)

Ja nie sądzę, żeby fb jakoś zdominowało forum. Tam ni ma klimatu ;) Nie ma suwaczków, nie da się odpowiadać na raz na kilka wątków. Tu jest fajniej :)

Ewa86, o to to to! własnie nie ma tego klimatu:no:

Oj zgage mam juz drugi dzien, non stop... A Koza mnie tak kopie nózkami po żebrach, ze aż czasem zaboli:confused2: Lezy główką w dół, ale chyba jakoś tak na boku :confused: ciekawe... :eek:

Hmm... ja nawet nie pomyślałam o tym biustonoszu...
Jednak jeśli się da przeżyć bez niego to odpuszczam....
Moich też raczej nie przerobię bo są bardzo grube :-p
... ale co tam dam radę :-D

Mi także się wydaje, że FB nie pokona forum... No i ja już się gubię... nie wiem gdzie teraz mam i co czytać...
Tu ciężko nadgonić, a co dopiero w dwóch miejscach :-p
Tam jedynie szybciej dowiemy się o maluszkach, które przyszły już na świat (przynajmniej tak obstawiam) :-)

Hmm... ja nawet nie pomyślałam o tym biustonoszu...
Jednak jeśli się da przeżyć bez niego to odpuszczam....
Moich też raczej nie przerobię bo są bardzo grube :-p
... ale co tam dam radę :-D

Mi także się wydaje, że FB nie pokona forum... No i ja już się gubię... nie wiem gdzie teraz mam i co czytać...
Tu ciężko nadgonić, a co dopiero w dwóch miejscach :-p
Ja pierwsze co, to czytam tutaj, później na fb :tak:

Dziewczyny ale ja chciałam dobrze z tym Fb....:-(
Nie chodziło mi o to żeby tu nie pisać... Wiadomo ze tu lepiej, ale Fb chyba tez może zostać co..?:zawstydzona/y:

reklama
Do góry