reklama
Juszka1988
Fanka BB :)
http://www.omamydbamy.pl Dziewczyny jeśli któraś nie ma daleko to w styczniu jest konferencja :-) Po tym ostatnim w Katowicach chyba znowu się wybiorę, w końcu wygrałam weekend akurat w tym hotelu więc będzie się gdzie zatrzymać
Ze spanka jednak nici:-)
Koreczek z tym karczowanuem bobra to dałaś czadu hehe
Ze spanka jednak nici:-)
Koreczek z tym karczowanuem bobra to dałaś czadu hehe
AAAA!!!!
Dobijcie mnie!!! Zamknęłam się w łazience, bo muszę wysłać maile do pracy i już za mną Pasożyty przylazły!!! Po co mi drzwi do łazienki w ogóle???
Mój netbuczek malutki nie wyrabia na tyle otwartych kart Mam trzy fora, fb, gmaila, dwa katalogi biblioteczne, słownik ortorgaficzny i normalne google. I wszystko potrzebne
Co do grupy zamkniętej na bb, bo ktoś pytał - jest taki zwyczaj na forum, że się ją zakłada jakoś po połowie albo pod koniec ciąży. Ona się stopniowo rozrasta - powiększa się o osoby, który są sprawdzone (żeby uniknąć spamowania i trollowania) i o których wiadomo mniej więcej, że nie znikną za miesiąc.
Nasza została założona dość wcześnie i w zasadzie nie funkcjonuje Pewnie dlatego się nie powiększa.
Ale z czasem życie się przenosi z wątku otwartego na ten zamknięty, tylko zazwyczaj już po porodzie. Tam chętniej się dodaje zdjęcia i można o prywatnych sprawach pisać, bo nikt z zewnątrz tego nie czyta.
No ale tak jak mówię - u nas właściwie ta grupa na razie nie funkcjonuje.
Dobra - idę do kuchni, bo obiecałam dzieciom, że dziś pierniczki zrobimy
Dobijcie mnie!!! Zamknęłam się w łazience, bo muszę wysłać maile do pracy i już za mną Pasożyty przylazły!!! Po co mi drzwi do łazienki w ogóle???
Mój netbuczek malutki nie wyrabia na tyle otwartych kart Mam trzy fora, fb, gmaila, dwa katalogi biblioteczne, słownik ortorgaficzny i normalne google. I wszystko potrzebne
Co do grupy zamkniętej na bb, bo ktoś pytał - jest taki zwyczaj na forum, że się ją zakłada jakoś po połowie albo pod koniec ciąży. Ona się stopniowo rozrasta - powiększa się o osoby, który są sprawdzone (żeby uniknąć spamowania i trollowania) i o których wiadomo mniej więcej, że nie znikną za miesiąc.
Nasza została założona dość wcześnie i w zasadzie nie funkcjonuje Pewnie dlatego się nie powiększa.
Ale z czasem życie się przenosi z wątku otwartego na ten zamknięty, tylko zazwyczaj już po porodzie. Tam chętniej się dodaje zdjęcia i można o prywatnych sprawach pisać, bo nikt z zewnątrz tego nie czyta.
No ale tak jak mówię - u nas właściwie ta grupa na razie nie funkcjonuje.
Dobra - idę do kuchni, bo obiecałam dzieciom, że dziś pierniczki zrobimy
Juszka1988
Koreczek tak tak Takie rzeczy do Ciebie podobne hehe
Acha, pytanie do doświadczonych matek - czy myślicie, że warto w ciemno już teraz kupić biustonosze do karmienia o rozmiar większe niż noszę aktualnie? Mogłabym wykorzystać promocję świąteczną, ale nie wiem o ile mi biust urośnie przy karmieniu. Może urosnąć jeszcze bardziej niż jeden rozmiar???
Wiesz co, to chyba indywidualna sprawa, mi po porodzie biust jeszcze urósł i zaraz po wyjściu ze szpitala szłam coś kupić. Miałam 2 po siostrze - pod koniec ciąży niby idealne, ale okazały się za małe i wszystko mi z nich wypływało...
Co do noszenia cały okres karmienia, to cóż, nie ma co na to liczyć, bo jak się zacznie chudnąć po porodzie, to biust w końcu też poleci. A jak ktoś pokarmi dłużej niż pół roku, to w ogóle, przecież dojdzie rozszerzanie diety, to i produkcja zmaleje.
muniuś o co chodziło tej ginekolog z przybieraniem na wadze? :O No bez przesady, jak przytyjesz jeszcze 6-7 to przecież też się nic nie stanie...
Albumy, my co prawda wspólną historię mamy nie spełna 4 letnią, ale staram się być na bieżąco i jeden album z naszymi wyjazdami mamy zapełniony, ślubny jest osobno, a teraz uzupełniam album który powstał od narodzin Adaśka (akurat tak się złożyło). Pierwszy jest zwykły, a 2 ostatnie wklejane i takie lubię najbardziej
Do tego Adaśkowi kupiłam i uzupełniłam Album naszego dziecka, dla córy zamówiłam taki sam, tylko dziewczynkowy i czeka w księgarni na odbiór
Ja tam wolę forum, niż fb, tam fajnie Was zobaczyć
Juszka1988
ok ok, nie grzeb nigdzie
Również się dołączam do grupy :-)
Eh...nie sposób Was doczytać, idę uprawiać poranny aerobik - w postaci golenia nóg i karczowania bobra ;-)
na 8.00 do lekarza :-)
Patrz, to ona zaczęła z tym karczowaniem
Ja to robie w dzien wizyty
Malpawzoo, a ja pomimo tej grupy na fb jakos nie zostawie forum bb, tu jest fajnie, tam tez. No a nie kazda ma fb, wiec to nie dla mnie problem ogarniac dwa miejsca, chyba... Bo nieraz jak sie czasu nie ma przez jeden dzien, to sie cżłowiek gubi w czytaniu i odpisywaniu na wszystkie posty itp
Ostatnia edycja:
reklama
Agnis83
Mama Kacperka i Oskarka
Ide ogarnąć mój domowy SYFilis
Dzwonili z pracy ze mam przyjść mieso odebrać....Jednak kupili miesko jak w zeszłym roku! Jestem w szoku
Dzwonili z pracy ze mam przyjść mieso odebrać....Jednak kupili miesko jak w zeszłym roku! Jestem w szoku
Podziel się: