reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Mamusiu- nic się nie będzie działo...ale torba to dobry pomysł- ja ostatnio jak na IP jechalismy tak się szybko pakowałam, ze połowy rzeczy nie wziełam...nie mówiąc nic o czyms o jedzenia...myslałam ze z głodu umre bo przyjeli nas po 5godz i potem okazało sie ze od 14.00-obiad w domu nic nie jadłam do rana:szok:

jeszcze na usg nerek chyba się muszę zapisać....hmm w sumie nie wiem czy nie powinnam juz miec zrobione na dzisiejszą wizytę ale moze mnie ni ochrzani

Mamusia, spakować nie zaszkodzi, ale zobaczysz, że doleżysz do 40 tygodnia :)

Co do przynoszenia dziecka, to nie wiem jak po cc, ale ja po sn jechałam na salę i tam już Maluch zawsze był :) Bo zanim mnie oporządzili, łożysko zbadali itp., to dziecko już sobie ładnie jechało w wózeczku z Tatą i wszystkimi naszymi gratami na salę.
Mogłam oddać Malucha do położnych na noc, gdybym się źle czuła, ale nie było takiej potrzeby na szczęście.

Cześć dziewczyny.
jaki materacyk kupujecie albo macie do łożeczka? wlasnie jestem na etapie szukania i zgłupiałam. bardzo byłabym wdzieczna za pomoc.
:-)kasia

Kasiek77 ja właśnie też od poniedziałku wczytuję się we wszystko na ten temat.
Na pewno nowy musi być ten materacyk... Wszędzie piszą, że nie może być po innym dziecku.
Na pewno tez nie gryka-kokos bo z tego co piszą to jest za twardy.
No i teraz z tego co wyczytałam te z lateksowe polecają.
Ja jeszcze się zastanawiam nad materacem kokos-pianka...

Tyle z tego co ja wyczytałam...
Na pewno Dziewczyny nam lepiej polecą, bo jednak co doświadczenie to doświadczenie :tak:

Kasiek77 ja właśnie też od poniedziałku wczytuję się we wszystko na ten temat.
Na pewno nowy musi być ten materacyk... Wszędzie piszą, że nie może być po innym dziecku.
Na pewno tez nie gryka-kokos bo z tego co piszą to jest za twardy.
No i teraz z tego co wyczytałam te z lateksowe polecają.
Ja jeszcze się zastanawiam nad materacem kokos-pianka...

Tyle z tego co ja wyczytałam...
Na pewno Dziewczyny nam lepiej polecą, bo jednak co doświadczenie to doświadczenie :tak:

Ja mam materac po 1 dziecku ale nie pamiętam jaki:eek: i naprawdę nie może być?:confused: Musi być nowy?:confused: Kurczę:szok:

Ostatnia edycja:
Nie wiem, jaki materac najlepszy, ale ja mam kokos-pianka-kokos.
I wszystkie dzieci na nim śpią. Tylko obracam strony - w sumie są właściwie cztery, bo dziecko przecież w zasadzie na połowie materaca śpi ;)

reklama
Ja obiadek przygotowałam - zapiekanka z ryżem, marchewką, piersią i brokułem. Później tylko jak mężul będzie kończył pracę to zapiekę i będziemy szamać :-p.

Guziczek
dla was tez zdrówka!!!!
mamusia ja tez mam rzeczy do szpitala w jednym miejscu w razie co. Ale trzymam kciuki żeby do marca nie były potrzebne.

Idę się położyć bo mnie plecy bolą ;(

Do góry