Babygg, prawda, że ulga? Ale niestety na krótko zapowiadają
Postawiłam w oknie wiatrak, żeby chłodek do domu wpadał.
Marcia, &&&
Pinki, mam teściów nad morzem, ale powiem Ci, że w takie upały plaże omijam z kilku powodów: człowiek na człowieku i zero cienia, dużo bardziej wolą jezioro. Za to zakochałam się w zimowym morzu, można spacerować i spacerować
Bakalia, witaj!
Jakiś tam stres oczywiście jest, zwłaszcza okresem jak już mąż wróci do pracy, ale trzeba sobie dać radę. Mam nadzieję, ze będzie powtórka z Adasia który tylko jadł i spał przez pierwsze miesiące ;-)
Kasiek, ale przecież 130 to jeszcze nie jest wysokie
Ania, mam nadzieję, ze krwawienia się nie powtórzą!!!
Mrowkaa, co do przytulanek, to dla nas wreszcie okres, ze można sobie wrzucić na luz ze wszelką antykoncepcją i z tego korzystamy, oczywiście na tyle na ile da moje samopoczucie. Starania u nas trwały króciutko (1 cykl bądź 2 cykle), więc za dużo nie poszaleliśmy
Jeśli ciąża przebiega prawidłowo, to nie ma przeciwwskazań.
Co do testu obciążenie glukozą to miałam ten małą ilością (50g?) i powiem Wam, ze MASAKRA, prawie zwymiotowałam i byłam bliska zemdlenia, najgorszy dzień ciąży chyba...
Wczoraj byliśmy nad jeziorem kilka godzin, ale byo fajnie, doczasu aż się zrobiło 30 stopni, a mnie zaczęło mdlić ;-) Ja się chyba źle czuję przez te upłały, bo w klimatyzowanym aucie było super, dziś też zdecydowanie lepiej, a w upał zdycham...
A tak w ogóle to nie podobają mi się kłótnie i wywlekanie starych historii, dziewczyny takie rzeczy to może na priva załatwiajcie...