reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

znalazlam jeszcze jedna fajna posciel FW) Posciel 3 el 120x90 Ochraniacz na cala dlugosc (3731122336) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. i teraz juz calkiem dylemat :confused:
IMG_0916.jpgIMG_5540.jpgIMG_5796.jpg

Załączniki

• IMG_0916.jpg
    IMG_0916.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 58
  • IMG_5540.jpg
    IMG_5540.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 58
  • IMG_5796.jpg
    IMG_5796.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 64
reklama
Carri, uzbierało się :)

Aneta
, z tych trzech najbardziej podoba mi się środkowa :) Ten pierwszy wzór mieliśmy z synkiem na pieluchach flanelowych i rożku :)

marcia30 jak bylam w szpitalu to mi dziewczyna która miala wlasnie cukrzyce ciazowa to tłumaczyła ze ma się ja wtedy jak dziecko uciska wlasnie na trzustke, bo wtedy organizm kobiety nie nadaza z produkcja insuliny. Jeśli dziecko nie naciska to nie będziemy mieć cukrzycy tej ciazowej. I tak naprawde to czy jemy słodkie czy nie to nie ma wpływu na to czy ta cukrzyca się pojawia czy nie jedynie pozniej ja sie juz ja ma to trzeba ograniczyc, bo tej insuliny jest za malo i organizm nie nadaza. Mam nadzieje ze napisałam to zrozumiale…:eek:

ewa86 no to trzymam kciuki żeby cenowo wyszlo w porzadku! :tak:

kamaa ja tez mam nadzieje, ze po porodzie tez tak zostanie hehe ;-)

AnetaNorwegia mi się te pierwsze bardziej podobaly i ja nie chce ochraniacza na cale łóżeczko tylko tak jak było w tej pierwszej.

monisia coś nie chce mi się wierzyć w teorię tej dziewczyny ze szpitala :sorry2:.
Aneta ja też szukam ochraniacza na całe łóżeczko :tak:.

ochraniacz na glowke fajny w pierwszych miesiacach ale pozniej jak sie dziecko obkreci w poprzek to nozki wystaja przez szczebelki :tak:
tez bym chyba wolala na cale lozeczko. Albo pierw kupie taki na glowke tylko a za pare mies na cale lozeczko :confused:

Moj to mowi ze wszytskie ladne i zebym sama cos wybrala :eek::-)

jaspis to nie byla tak naprawde teoria tylko jej tak tlumaczyli w poradni diabetologicznej na kopernika w krakowie, wiec napewno cos w tym musi byc... Bo gdyby to bylo tylko od jedzenia to po ciazy nadal by sie mialo cukrzyce, a przy cukrzycy ciazowej automatycznie po porodzie ci przechodzi.... No chyba ze sie okazuje ze masz cukrzyce typu 2 to wtedy co innego...

Ostatnia edycja:
reklama
AnetaNorwegia patrze na te pościele i szaleje przez Ciebie!!! :tak:co jedna to ładniejsza!!! Postanowilam osobno kupić łóżeczko i osobno własnie taki 3-el komplet pościeli.. A mąż Twoj to widze doradza jak mój: sama wybierzesz najlepiej hahaha :wściekła/y:
Agnis83 ale mnie rozbawiłaś :tak: dzieci często są mądrzejsze od nas ;-)

Do góry