Jagna ja dla Poli dokonuję poświęcenia i przenosimy salonik z telewizorem i kanapą do kuchnio- jadalni (aneksu) żeby miała swój pokój i chcę zrobić gładkie ściany i coś na nich poprzywieszać małym kosztem dlatego cały czas coś zmieniam a że w ciąży zauważyłam, że nie umiem w ogóle podejmować decyzji to ciągle zmieniam zdanie i nic mi się do końca nie podoba.. a następne dziecko planuję dopiero za parę lat więc w sumie nie myślę o tym, żeby rzeczy były uniwersalne.. poza tym tak jak mówiłam wszystko muszę sama kupić bo jeszcze nic od nikogo nie dostałam
Bryza Witamy !!
Staram się jak mogę ograniczyć cukier... i tak o to piję gorzką herbatę <bleee> zamiast całej czekolady, kilku ciastek i gorącej czekolady i słodkiej kawy... teraz jem max 2 kostki dziennie czekolady i max jedną szklankę soku i czuję się strasznie słabo... odkąd jem tak mało słodkiego czuję się gorzej zmęczona niż kiedyś... no chyba, że anemia postępuje
Bryza Witamy !!
Staram się jak mogę ograniczyć cukier... i tak o to piję gorzką herbatę <bleee> zamiast całej czekolady, kilku ciastek i gorącej czekolady i słodkiej kawy... teraz jem max 2 kostki dziennie czekolady i max jedną szklankę soku i czuję się strasznie słabo... odkąd jem tak mało słodkiego czuję się gorzej zmęczona niż kiedyś... no chyba, że anemia postępuje
Ostatnia edycja: