Dzień dobry mamusie
Aneta super ta pościel, nie mam jeszcze żadnego kompletu i może się skuszę na tą czekoladowo- kremową w paski. Ładniutka :-)
Ozila a ja słyszałam o kilku baby shower u znajomych. Ale właśnie bardziej na zasadzie niespodzianki dla przyszłej mamy od jej najbliższych przyjaciółek. Coś jak wieczór panieński, tylko pod temat dzidziusiowy właśnie. I prezenty też niespodzianki- bez listy. A mi się właśnie taka forma podoba- taka niespodzianka i to tylko od najbliższych :-)
ania kropelki można ale "bez lekarstwa" tak naprawdę- *spam* katar właśnie, woda morska (ja mam disnemar)
kamaa mi lekarz jak teraz byłam to napisała żeby brać drosetux i mojej siostrze niedawno też gin przepisał (więc chyba można
). Ale ja nie wykupowałam póki co z nadzieją, że sam przejdzie. Możesz jeszcze spróbować syrop z cebuli... On też podobno antykaszlowo działa.
Witajcie Bryzo i Adasiu :-)
Tehewanka witaminy, magnez to norma przecież,a dieta to też żaden problem! Głowa do góry!
Ja dokumenty od razu po ślubie wszystkie powymieniałam bo mnie straszyli, że kary i mandaty mnie czekają jak nie wymienię- ale jak widać jak piszecie to wcale nie
ja też póki co zameldowana u rodziców dalej...
Widzę same pełne tygodnie dzisiaj- gratuluję serdecznie wszystkim mamusiom! I trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.
A ja jeszcze w piżamce leniu****ę :-) Zaraz się ogarniam, bo mam dwójkę dzieci dziś na zajęcia dodatkowe. A wieczorem drugie spotkanie w szkole rodzenia :-)
Ja nadal się nie wybrałam na tą glukozę
a teraz chora jestem O. Powiedzcie mi mogę zrobić tą glukozę i badania (morfologia, mocz, toxo) jak jeszcze podziębiona jestem? Już mi w sumie przechodzi, a w piątek jedynie mam czas żeby się wybrać na te badania, bo za tydzień wizyta. A w przyszłym tygodniu do pracy już...