Nigdy nie zrozumiem lekarzy... Poszlam z bolaca i polamana 8 a wyszlam z wyrwana 7... Wg dentystki po tym co widziala na zdjeciu to trzeba bylo wyrwac 7... A jak bol nie minie to mam wrocic w poniedzialek. Zuzyla na mnie 3 zastrzyki znieczulajace nawet nie musialam prosic, jak widziala ze dalej boli to dawala wiecej. Przez 4h nie czulam lewej strony twarzy.. Ale po 4h jak znieczulenie puscilo to ryczalam!!!! Jaki bol... Wzielam 3 paracetamole i jest ok. Mam nadzieje ze to boli ta dziura po wyrwaniu a nie 8...
no i udalo sie tanio rachunek na 350zl tylko... Duza roznica w porownaniu z 1000
no i mam czas na zaplate to 9grudnia
Dopiero 2h temu wzialam sie za ciasta... Poki co Pani Walewska gotowa i serniczek przekladany galaretkami. Zaraz biore sie za torta
Paczka nie doszla.. Sledze caly czas na necie nadana 18listopada, 20 listopad eksport z Polski... Wogole pisze ze kraj przeznaczenia Zjenoczone Emiraty Arabskie... Mama byla ba poczcie 3 razy i robila afere, dzwonila do Warszawy i nic... Paczka ponoc plynie promem... Tyle ze prom plynie 1 dzien a nie 12! Ja mam przeczucie ze moze oderwala sie ta kartka z adresem nadania... Lub cos sie stalo i paczka do mnie nie dojdzie...
Czuje sie bardzo zle ze nie zrobie corce super urodzin jakie sobie wymarzylam... Tyle kasy w bloto...
Moja kurta z hm tez, i nowe buty zimowe...
I jeszcze tyle rzeczy...
Mloda mama pierwsze slysze o jakiejs krzywicy. Nigdy malej zadnej witaminy nie podawalam. Zaden lekarz ani polozna tez nic nie mowily. Zalecily tylko ze moge raz dziennie lyzeczke tranu dawac na odporonosc. Teraz tez nic podawac nie bede.