reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Witam was! :-)

Mowie od razu jeszcze was jeszcze nie przeczytalam, bo dopiero wstalam. Ale chcialam wam tylko zdac relacje z wczorajszej wizyty i potem siadam ze sniadankiem i was czytam z wczoraj i z dzisiaj ;-)

Wiec u nas wszystko w porazdku! Malenstwo rosnie ma juz 692g i serduszko ladnie bije! :-) Tarczyca i nadcisnienie jak narazie w porzadku i nadal musze brac 4x1 Dopergyt i 1x1 Accard i jak juz wiecie cukrzycy nie mam. Moja szyjka jest zamknieta i twarda i w dlugosci sie chyba nie zmienila, wiec dobrze. Dostalam l4 do 18.12 a wtedy moj maz ma podjechac po kolejne l4 do 8.01, bo moja nie chce wypisywac dluszszych l4 niz na 4 tygodnie. Kolejna wizyta 8.01. :-D

Noto tyle o nas i teraz ide sobie zrobic jakies sniadanko i was doczytuje, bo mam zaleglosci. ;-)

reklama
Witajcie ;))
właśnie wstałam, ale znow sie nie wyspałam bo w nocy mały szalał :p i tez chyba mial czkawke hehe

mlodamamo ciesze się ze wszystko ok:)) odpoczywaj!

Koreczek- współczuje sytuacji, bo jest na prawde ciezka.. i jak tu sie nie stresowac? ale musisz o tym powiedziec Twojemu. bo Ty i malenstwo jestescie najwazniejsi i tak dłuzej nie moze byc.

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ;))

Agnis, też miałam ten magnez, ale jak byłam w szpitalu, to lekarz powiedział żebym inny brała tak na wszelki wypadek, bo rzeczywiście jest dość mocny i ma ta witamine B6. tylko, ze ja nie biorę żadnych witamin w tabletkach, bo zaraz wymiotuje i mam zwykły magnez, który biorę tylko po ciężkim dniu. Może lepiej kup sobie inny magnez... Ale sama juz nie wiem

Agnis ja ja biorę magnez z b6, ale tez mam skurcze i nie wiem co z tym zrobić:-(
&&&&&& z wizyty

Ja zawsze czuje jak mnie w łydki ma brac skurcz, bo zazwyczaj wtedy jak sie rozciagam podczas spania, jak czuje ze mnie juz łapie, to maksymalnie nogę prostuje a stope i palce zadzieram jak najbardziej do góry, gdzies w internecie to wyczytałam i pomaga mi :tak:

* a i ten konkurs na plac zabaw, dałam znać na fb, wiec głosów może byc wiecej, mam nadzieje :-)

Kurcze chate z grubsza ogarnełam i padam na pysk, pranie wstawiłam bo pralam dzidziusiowe ubranka a do kosza na pranie nie zajrzałam i juz wychodziło, czy ja sie kiedys z tego prania odgrzebę????Obiad mam więc sopko ale dzis mam stresa i brzuch mnie boli bo mam sprawe w sądzie ;-( spadek......

Wykapałam się, teraz sobie kawe pije ;)

ja mam Filomag B6 ale on ma malo jonow magnezu.....chyba są takie ktore maja 500mg w jednej tabletce :eek:(Magnezin)

Monisia super wiesci!

Ja też rozciągam, ale najgorsze jest, że się wybudzam i już nie zasnę. Zazwyczaj jeszcze wstaję siusiu i to mnie budzi na maxa:wściekła/y:

Mamusiu synka... ja z praniem mam to samo. Już mi się wydaje, że wychodzę na prostą, rzeczy poprane, poprasowane, nie miją trzy dni i znowu trzeba prać, prasować, mam czasem tego zwyczajnie dość. Nie mówiąc o ubraniach Tadzia, które ciągle się brudzą...:-D "siame"

Monisiu cieszę się że po wizycie ok :happy:
Koreczku jesteś wielka, naprawdę dzięki wielkie za zaanagażowanie :happy:

Ok, ja zmykam , będę za jkis czas. Ide do pracy zanieść przedluzenie zwolnienia i do apteki po inny magnez. Tamten zostawię na potem.

Buziaki :-)

reklama
Do góry