Nie braci tak meczyc z ta sytuacja,starszy brat z zona mieszka w Holandii i na styczen beda mieli dziecko, wiec nie chce go obciazac, drugi brat tez mieszka za granica tez ma tych wydatkow sporo i zmartwien. Dzisiaj prawdopodobnie moj wraca i bede z nim rozmawiac. Jest miejsce u jego wujkow, ale to nienormalni sa ludzie, znaczy sie w pewnym znaczeniu. Dwaj bracia, jak sie napija to awantury sobie urzadzaja, wiec nie w weekend bedziemy szukac mieszkania do wynajecia przynajmniej. Tylko nie wiem jak to z tymi oplatami i ile to bedzie miesiecznie wynosic. Damy rade jakos :-) za granica bylo mi dobrze... moj szedl do pracy, a ja szlam w gory, na plaze, na spacery, chcialabym zamieszkac tam na stale. Zero sniegu itp, mam tam bardzo mile wspomnienia i tesknie za ta wyspa:-) taki luzik tam byl, calkiwm inna kultura spoleczenstwa. Palmy, kaktusy, piasek ach no raj, a jak dziecko sieuodzi i podrosnie to pokaze jej gdzie byla poczeta jedyne co mnie tam denerwowalo, to woda morska w moich oczach, pieklo jak diabli
Tez macie takie miejsca na ziemi, do ktorych chcialybyscie wrocic?
Tez macie takie miejsca na ziemi, do ktorych chcialybyscie wrocic?