reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Mam cały kosz prania ubranek Małej, niektore juz wczesniej uprałam, sa juz w komodzie :-)

Idę ziemniaki obierać, mam kotlety mielone wiec obiadek prawie gotowy :-)

Secreto ja nie mam rodziców i nikt! sie nie pyta jak sie czuje, oprocz mojej siostry :-( czasami sąsiadki......

Nieznajoma
ja mam cały czas więcej, od poczatku mam mokro w gaciach..............

reklama
nieznajoma to normalne, ja muszę wkładki co 2 h max zmieniać jeśli to nie jest wydzielina "serowata" taka jak np. przy grzybicy to jest wszystko dobrze

alesia ale oni praktycznie w ogóle nie dzwonią a jak dzwonią to się tylko martwią czy Pawełek głodny nie jest i czy np. gotuję itd.. nie o to chodzi żeby dzwonili codziennie tylko wiesz dali jakikolwiek znak, że się cieszą że będą dziadkami ... ja tylko słyszę jak teściowa mówi, że jak ona była w ciąży to wszystko robiła...i jeszcze pracowała to ostatnich tygodni.. ja nie lubię się nad sobą rozczulać robię w domu tyle ile mogę czasami nawet więcej, potem to odcierpię ale no niestety nie wszyscy w ciąży czują się jak Kasia Cichopek czy Ania Mucha

Ostatnia edycja:
a teraz mam troche inne pytanie:
czy u Was tez zauważyłyście,że z pochwy leci więcej wydzieliny niż wczesniej?
czy trzeba sie tym martwic?

Też się tym martwiłam, ale już nie. Moja gin powiedziała ze jak brzydko to nie pachnie, i jak mnie nie swędzi to jest ok. I tak jak napisała Mamusia synka też mam mokro w gaciach :laugh2:

nie nie to taka wodnista wydzielina.. i ostatnio leci mi duzo duzo wiecej niz na poczatku ciazy.
ale skoro to tak ma byc to dobrze:)

Wodnista? Hmm jak bardzo wodnista? Mi chodzi o to że mam upławów więcej niż zwykle, mają mleczny lub jasnożółty kolor. Jak masz wątpliwości najlepiej zadzwoń do swojego ginekologa. Mam nadzieję, że u Ciebie to też upławy tylko w zwiększonej objętości:happy:

ja też mam taką wodnistą wydzielinę i za każdym razem boję się czy to nie wody się sączą...:-( ale na ostatnim usg ilość wód była w normie, więc mam nadzieję, że to nic złego taka wydzielina..

reklama
Do góry