reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Mamusiu synka... ja mam nadzieję, że Ci się wszystko unormuje. Może być tak, że teraz Ci ta szyjka poleciała, a póżniej będzie spokój i donosisz z tym 2,5 cm do końca.
3 cm to jest ok, przynajmniej wg. mojego lekarza tego i z poprzedniej ciąży.

Nikusia... stuku puku..:-) dawno nie miałaś nieplanowanej wizyty..:wściekła/y: nie masz co robić tylko strych chcesz sprzątać...:-) przywołuję Cię do porządku....

Marcia... ale to co masz jakieś konkretne wytyczne co jeść co nie czy sama sobie ustalasz?

reklama
Mamusiu synka a miałaś jakieś objawy, czułaś, że szyjka się skraca? ja słyszałam, że dziewczyny z krótszymi szyjkami normalnie donaszały.. dużo leżały i to wystarczyło, dobrze, że nie ma rozwarcia

Marcia twój wynik nie jest taki zły

no tez sobie o tym pomyslałam, załoza mi to w 30tyg. i ponosze z 8 a potem sie nic nie bedzie działo, chyba wole lezec na dupsku bez tego...........

Secreto nic a nic nie czułam, nawet brzuch mnie nie bolał :-( wiec jak lekarz mi zmierzył i powiedzał 2,5-2,4 cm to buzie otworzyłam ze zdziwka..............

oj widze że dużo nas "tych szyjkowych".... oby dotrwać do marca!

monisia super że już po glukozie i dałaś rade!
marcia fajnie, że wyniki w prządku.... ważne że mieścisz się w granicy!
aneta &&&& za usg!

ja słyszałam że normalna szyjka to taka właśnie 3cm :) jak ktoś ma 5 to jakas wybitnie długa :) wiadomo im dłuższa tym lepsza! :)

witam nową mamusię!

ja butelke dla Oli miałam dr. bronws.... byłam zadowolona chociaż dużo mycia... Teraz chcę kupić z aventu... tak na wszelki wypadek żeby była :) zawsze może posłużyć jako butelka do herbatki :)
Smoczek mieliśmy z aventu... a teraz to nie wiem jaki kupić....
Przy Olce do w szpitalu w tym niebieskim pudełku był smoczek (właśnie z aventu) licze że teraz też jakiś bedzie :):p

też mi się wydaje, że będzie dobrze jesteśmy już prawie w 28 tyg, dobrze, że skurzy, krwawień nie mamy, ja staram się bardzo dużo leżeć ale teraz mnie podkusiło i posprzątałam trochę dom, poodkurzałam, nie wystarcza mi sprzątanie mojego męża jak siedzę w domu to muszę mięć bardzo czysto..
zobaczymy co będzie u mnie w czwartek

reklama
Megi Pegi - :sorry::sorry: no dobra dobra nie będę...weszłam zimno tam jak w psiarni ...jak to na strychu i ochota mi przeszła :cool2:

Ja też znam wiele dziewczyn co miało ten passer czy jak on tam i tak się potem zatrzymało, że rodziły po terminie
MARCIA - A zapraszam w kupie raźniej... No patrząc na granice to jednak masz go wysoko jak już dietę miałaś to warto jednak jej przestrzegać i zdrowa jest i lepiej się człowiek czuje i generalnie samo zdrowie

Do góry