Masakra dzisiaj była… Caly dzien jakos taka slaba bylam i glowa mnie bolala. Chyba ide zaraz spac… :-(
Jeśli chodzi o polozna, to ja jak bylam w szpitalu to wypełniłam deklaracje i dostalam nr telefonu do poloznej, która jest odpowiedzialna za mój rejon. Przysluguje chyba 6 spotkan jeszcze w ciazy i 6 po narodzinach dziecka z tego co pamiętam i po urodzeniu powinna przyjść pierwszy raz po 24 godzinach od wyjscia ze szpitala.
Ewula duzo zdrowka zycze!!!
muniuś ja mam glukoze 75 i ide jutro i martwie się ze może wyjsc cos nie tak… :-(
Czasami lekarze daja 50 i jeśli tu cos nie wydzie to trzeba jeszcze raz robic z 75, wiec moim zdaniem lepiej od razu 75 i miec po jednym razie z glowy.
A thermomix kosztuje nicale 4200zl.
Ja wlasnie nie mogę sobie wyobrazic, żeby rodzic sama. Zawsze będę się lepiej czuc jak mój maz będzie przy mnie!
mlodamama21 moja po słodkim tez zawsze bardziej się rusza.
Czarnyloczek echo u mnie trwalo jakies 20min. i bardzo mnie ponaciskal taka glowica do usg. Dopiero dzisiaj miejsca gdzie naciskal przerstaly mnie bolec, a bylam w czwartek…
katrine fajnie z szkola rodzenia! Ja zaczynam za tydzień.
A jeśli chodzi o maleństwo, to duzo dzisiaj robilas i pewnie dlatego niezauwazylas ruchow i pewnie jak się położysz to zacznie szalec! ;-)