Może dziewczyny potrzebowały poleżeć w łóżku pod kocem i nosa nie wychylać - też mam nadzieję, że wszystko w porządku z nimi i tylko jakieś lekkie przesilenie jesienne je dopadło.
U nas dzień dzisiaj leniwie minął. Córkę do szkoły zaprowadziłam a sama byłam u kosmetyczki nóżki sobie zrobić. Obiad z wczoraj - tylko deser robiłam- lody truskawkowe ( córka uwielbia) - nie wiem czy któraś z Was używa Thermomixu?? Super urządzenie
Wszystko można z nim zrobić
mamusia synka - ciesz się , że masz takich sąsiadów, my mamy jednych takich co się nie kłaniamy jak nas kiedyś obrazili. Twoi zawsze mogą być pomocni jak będziecie w potrzebie.
secreto - lawenda super kolor, zawsze różem zdążysz przełamać jak będziesz miała taką potrzebę
My tak jak jedna z Was ( nie pamiętam która) mamy pokój córki na zielono pomalowany i dywanik ma kolorowy w pokoju. Stronkę z sówkami sobie zapisałam - jak pokazałam córce te wszystkie wzory to stwierdziłyśmy , że musimy płeć znać tak na 100% i wtedy będziemy wybierać. Córka ma fazę na sówki właśnie - bo sowa to mądra głowa i piórnik, tornister, worek szkolny , chusta wszystko w sowy
ewa86 - a może jako prezent kosmetyczny wizyta u kosmetyczki (bon do kosmetyczki) -np. jakaś maseczka w granicy cenowej jaką podałaś??
jaspis - przez ostatnie 2 dni podobno była pełnia więc może stąd te problemy ze spaniem ??
monika 2412 - a może jakaś fototapeta pod to szkło ?? U mojego brata w kuchni tak jest zrobione i super to wygląda
ozila - a jaki masz ciśnieniomierz?? Ja jestem pod opieką nefrologa i na ostatniej wizycie robiliśmy porównanie z jego ( naramiennego) i mojego (nadgarstkowego) i niestety w nadgarstkowych występują przekłamania.
monisia - gratuluję wyraźniejszych ruchów. Pomysł z naklejkami super!! Ja mam w mieszkaniu coś z tego typu naklejek :
Naklejki na ścianę, ścienne, naklejka, ścienna,200 (3691272571) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
w sypialni mamy motyw gałęzi z kwiatami czarno - biały a w dużym pokoju mamy motyw kłosów z motylem w kolorze brązowym. U córki w pokoju jakieś naklejki z Biedronki motyw ptaszków i motylków
czarnyloczek - przypomniałaś mi, że muszę kupić mapę świata na ścianę
krysina - ja odczuwam ruchy w ciągu dnia rano koło 11-12, koło 15 , 20 i właśnie teraz - ale to od zeszłego tygodnia dopiero wyczuwam częściej niż zwykle wyczuwałam
Spokojnej nocki wszystkim życzę i kciuku za jutrzejsze wizyty trzymam