Witam was! :-)
Wczoraj nic nie pisalam, bo kiepsko się czulam… Caly dzien glowa mnie bolala i nie mogłam sobie miejsca wogole znalesc. Troche was czytalam, ale nie mialam już sily pisac…:-(
Na szczescie dzisiaj już lepiej…
Dzisiaj mamy w planie z mezem zasadzic drzewka owocowe. Ja oczywiście tylko mam je wybrac hehe ;-)
Mam pytanko do tych już po glukozie. Ja mam zamiar isc w poniedziałek i rano normalnie biore lekarstwa i nie wiem czy je brac czy dopiero po glukozie? A i mogę się napic wody rano? I jeszcze jedno: Jak dlugo czekałyście na wynik? Bo mam w srode wizyte i chciałabym już mieć wynik.
Jeśli chodzi o kuchnie, to my jesteśmy wlasnie w trakcie tworzenia naszej hehe
U nas ma być otwarta na taki maly salonik. My będziemy mieć szafki tylko na dole, bo kuchnia będzie znajdowac się pod skosem i wogole. Tez ma być biala a blat bardzo ciemny, może nawet czarny. Przy szafkach na krotkim prostym kawalku chcemy pomalowac na czerwono i na to zamontowac szybe, bo meble w salonie sa czerwone. Oddzielajacym elementem ma być taki krotki barek, gdzie będzie można zjesc odiad w spokoju i dwa stolki barowe w kolorze czerwonym.
Projekt bedziemy miec pod koniec listopada razem z kosztorysem. Chcielibyśmy żeby ona już do konca roku była gotowa, ale chyba firma nie zdazy i będzie dopiero w styczniu. Jeśli chodzi o cene, to wy faktycznie macie drogie te kuchnie! U nas powinno wyjsc cos kolo 10 tys. Może troszke wiecej i to już ze sprzętami…
Musze się pochwalic! Do tej pory czulam maleństwo tylko bardzo zadko i to tylko wtedy jak się bardzo koncentrowałam, a od dwoch dni to już tak czesciej i wogole!
Ozila dobrze, ze z maleństwem wszystko dobrze! A jeśli chodzio cisnienie, to jeśli jest pod kontrola to tez wszystko dobrze. Ja tez mam za wysokie i musze być pod stala kontrola.
Jeśli chodzi o takie pokluwanie, to ja tez często mam, zwłaszcza wieczorem, a szyjke mam w porzadku. To pewnie macica się powieksza i wogole!
ewa86 nio ja tez mogę polecic ta firme yves-rocher, maja fajne rzeczy.
Jeśli chodzi o noszenie dzieci w chustach, to ja tez chciałabym tego sprowowac! Troche mnie to stresuje, ale jak już się wejdzie do wprawy to jest to super sprawa. ;-)
mamusia synka duzo zdrowka wam zycze!!!
Piszecie o tym nieszczesnym zelazie. Ja mialam ostatnio hemoglobine 11,9 i moja gin mówiła, ze to dobrze i ze nie musze jeszcze nic brac…. Ale ta moja w medicoverze wogole jest jakas anty lekarstwa i wogole. Musze sie zapytac mojej prywatnie za tydzien! Ta z medicoveru nawet nie pozwolila brac rennie na zgage...
jaspis ja mam ze spaniem podobnie… Tez budze się w nocy i pare godzin nie mogę spac, a potem kolo 7 zasypiam i spie do 10 czy 11.
Koreczek u ciebie to mogly być te skurcze przepowiadające…
Nikusia82 wspolczuje, ze musisz zrobic glokoze jeszcze raz. Wkurza mnie takie cos jak przy pobraniu cos zrobia zle! Ja tez już kiedys musiałam 2 razy pobierac, bo zapomnialy skierowanie dołączyć!
Ja wogole waszych zdjęć nie widze! Probowalam już w 2 przegladarkach otworzyc ale niestety nie widze nic…
katrine Masakra z tym kwiatkiem! Udusilabym chyba, a meza to od razu bym wyslala po kolejna czekolade! ;-)
susi Gratuluje, ze z przepływami wszystko dobrze i trzymam kciuki, żeby nastepnym razem już Plec była widoczna na 100%.
secreto Ja mysle ze lawendowy jak najbardziej może może być! Ja chyba pomaluje na bialo i ponaklejam na sciany takie naklejki na sciane:
DRZEWO naklejka ścianę meble SAFARI POLANA ścienna (3703406118) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. albo
naklejki ścienne DLA DZIECI na ścianę SAFARI SOWY (3698385071) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Czarnyloczek Kciuki zaciśnięte za wizyte!
marcia30 dobrze ze lekarz troche cie uspokoil!
monika2412 Ja tez biore magnez 3x2, a i tak zdarzaja mi się skurcze nog i ostatnio powieka mi zaczyna drgac… Chyba dawka jest dla mnie za mala, a lekarka w medikoverze powiedziala, ze nie mogę brac wiecej, zobaczymy co powie moje gin prywatnie za tydzień…
jagna25 super te torty!!!
Babygg Teraz to musisz duzo odpoczywac i będzie dobrze!!!
Gaga P Gratuluje udanej wizyty! :-)
Agnis83 dzieki za nowy watek! Na pewno się przyda!
mlodamama21 nie ma co się denerwowac! Ja dopiero dzisiaj odpisuje, bo nie mialam sily i wogole. Często pojedyncze posty gina w calej tej ilości postow. A zdjęć nie widze, to nie mogłam skomentowac kuchni! Mi tez nie każdy odpisuje, ale jedni pisza jednego posta na dzien i ten może się zawieruszyc a inni pare to tez automatycznie bardziej je widac…
Mialam jeszcze cos tam napisac, ale już się pogubilam i nie pamiętam…
Milego dnia wszystkim zycze i kciuki zaciśnięte za wszystkie zbliżające się wizyty!!!