Nikusia -GagaP ma rację ja po Karolinie wzielam 7/8 etatu bo dziewczyna ktora mnie zastepowala miala o polowe mniejsza pensje ode mnie, na szczescie tez sfrustrowana moim powrotem i powtorna degradacja odeszla z firmy; mam jakby co wzór pisma tez
Joasia, jagna - gratki parki!
mlodamama - po cesarce? wybierz sie do gina lepiej
secreto - jesli myslisz o drugim to zostaw koniecznie, a jak bedzie chlopiec to sprzedAsz - ja bede pewnie sprzedawac po mojeje Gabrysi bo 3 racezj nie bedzie; Pola ładniej dla mnie brzmi niż Blanka choc tez ladne ale jeszcze to zalezy jak sie z nazwiskiem komponuje; najwazniejsze zeby w szafach duzo ci sie pmiescilo bo cholewcia pozneij zawsze jakos brajkuje miejsca na ron=zne rzeczy :?
odnosnie poprawy
morfologi to polecam popping z amarantusa (można dodawac do jogurtów, mleka, ciast, budyniów, lodów itd
Amarantus - ziarno dla każdego > Żyj zdrowo
sudocrem - to troche tak jak z antybiotykami niby wiadomo ze nie mozna naduzywac a pediatrzy przepisuja na kazdy kaszelek, wiadomo ze nie zaszkodzi (wyjatek synechia ale na szczescie rzadka) ale czy nie lepiej stosowac cos lagodniejszego i mniej inwazyjnego skoro nie ma potzreby? ja do codzienniej pielegnacji uzywalam linomagu masci a jak cos to sudocrem, jako sudo nie dawal rady (zwlaszcza przy rota) to fiolecik;
wiadomo ze sa rozne szkoły i opinie nie chcialam wywolac "burzy" tylko przestrzec was przed ta paskudna synechia
a wiecie co jest odobno najlepsze na pupe dzidzia i nie tylko? masc z naszeho lożyska! w niektorych szpitalach robia to "na czarno" moja sis taka dostala po porodzie
monisia - to delikatna sprawa i pewnie twoj maz podchodzi do tego ambicjonalnie jak wiekszosc facetow ze to on ma zapewnic rodzinie utrzymanie, teraz ciezki okres do szukania pracy:konvza sie budzety roczne wiec nie ma nowych zatrudnien, pozniej swieta i dopiero po nowym roku cos sie zaczyna dziac; ja zajmuje sie rekrutacja w mojej firmie wiec chetnie sluze rada przy "przerobkach" CV jakby co
megi pegi, aneta - moja wczoraj zjadla 2 nalesniki na kolacje z po 0,5 h jeszcze sie upominala o platki z mlekiem - ja i mąż zjedlismy po 1...
megi pegi - widzisz juz z ta inhalacja troche lepiej - moze wkrotce polubi. dobrze ze Tadzik wychodzi z chorobska, a to jest niestety czasw kiedy nasze maluchy wyjatkowo nas "terroryzuja" i wymagaja naszej uwagi i obecnosci
co do
wyprawki szpitalnej kosmetycznej dla nas to polecam bardzo te malutkie wersje kosmetykow podrozne - w rossmanie jest ich pelno, troszke drogo wychodza ale zawsze pzniej mozna uzupelniac a jak sie wezmie duzy szampom, balsam do ciala, zel do higieny intymnej, odzywke do wlosow, krem do rak, lakier do wosow czy co tam kto bierze to sie pol torby tego nazbiera
mamusiasynla - ja raz kupilam prezent dla mojego ze strony int i odzyskalam kase po 5 miesiacach i zalozeniu sprawy na policji, ale gosciu wylgal sie z tego i konsekwencji zadnych nie dostal tylko kase nam zwrocil; marchew ma PROwitamine A czyli ta nieszkodliwa i racja z umiarem mozna wszytko!
juszka, jagna - podobno z waga moga mylic sie do 20% a i to zalezy czy dziecku da sie zmierzyc dokladnie glowke - u mnie sie nie dalo bo byla juz w kanale prawie i mowili ze maluszek i nie bedzie pewnie miala 3kg a wazyla prawie 4!jakby nie sn to bym myslala ze dziecko mi podmienili
no i przeciez oni nie waza tych malcow tylko szacuja na podstawie wymiarow kosci nogi,obwodu brzuszka i glowy wiec kazdy milimetr roznicy w pomiarze to i roznica w wadze wychodzi
ewa - to ja odmawiam powyzej 3850 - raz tyle dalam rade to i drugi dam ale wiecej nie ma mowy!
tez niewyspana dzisiaj; mieszcze sie jeszcze w biodrowki sprzed ciazy bo ciazowki leca mi z tylka