reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Klaudusia cos ci powiem ( mój tato tak mówi czasem) " g ówno zjesz, g ówno gadasz " ( bez urazy) ale za mało samooceny masz, jestes super laska, buzia cud malina wiec nie gadaj głupot :p Ty chyba nie widziałaś "pasztetów" A Twój chłop to wiedział i widział co bierze wiec wyluzuj :)

Natasza no dobra- stop, nie śmieje sie juz z biednej utuczonej pandy :p hahah

reklama
Buhaha!!!!! Fiat Panda!!!! Też taka rozlazła jak fiat po dachowaniu :-D
U mnie codziennie leci kung fu panda, bo to Wikiego najukochańsza bajka a ja się gotuję jak słyszę jak Wiki woła: Mama Po Sifu!!!!AAaaaaaaa!!!!
Rysica no brzydka brzydka i to jak!!!!
Mamusia młoda byłam to wziął a teraz już jakiś przebieg mam to wypadałoby zmienić :-D Ale jeszcze nie sypię się jak fiat panda po takim przebiegu hehe :-D

Ostatnia edycja:
Natasza najlepiej od razu na odsysanie tłuszczu :-)
Mamusia jeszcze dopiszę: jeśli chodzi o wygląd to uważam, że jestem pasztet ale jeśli chodzi o to co mam w głowie to już mam większą samoocenę :tak::-)

Ostatnia edycja:
Klaudusia super ze tak myślisz, ale wyglądasz także świetnie, i figurka super nawet w ciązy wyglądasz zjawiskowo, tylko brzuszek urusł a tak to szczuplutka jestes, i w cale nie jestes "PASZTET" :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
dziewczynki wasz pasztecik zmyka, bo jutro do lekarza na 9. Mam nadzieję usłyszeć dobre informacje, że z maluchem będę na święta już w domu. Mam nadzieję, że przytyłam od ostatniej wizyty, bo jak nie to czasem nie wiem czy nie będę musiała z tej przyczyny poleżeć w szpitalu, bo od 29tc waga się nie zmieniła a nawet trochę zmalała...

Do góry