reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Ja bym juz chciala głaskać swój ... ehhhhhh !!!!!!!!!!
Mój jeszcze jedzie, bedzie koło 12 dopiero :( łeeeeeeeee. chyba prędzej padne twarzą na komputer nic doczeka sie GO :(((((( A tak sie stęskniłam za łobuzem no !!!!!!!!!!!

jezzzzzzzu prasowanie mnie zeżarło!
poza tym drinkuję sobie (mój ulubiony Sobieski mixed drink mandarynkowy, mniam!)
Klaudusia - w razie czego trzymam kciuki! :D
Mamuśka - jesteś jeszcze? ja z moim Matrixa oglądam :)

a ja mam misję :-D Szczupła jestem ale po długim karmieniu i odstawieniu od piersi po 1,9 roku nagle zmienił mi się metabolizm, tzn wrócił do stanu sprzed ciąży ;-) Mam 5 kg na plusie i brak czasu na ćwiczenia którym byłam bardzo oddana przed ciążą. 5 kg to mało i dużo jednocześnie, łatwo gubię wagę, muszę się tylko przestawić na jedzenie takie jak przed ciążą. Od dziś wracam też do ćwiczeń, mały brzuszek w pierwszej ciąży był efektem miłości do pilatesu.

Cześć dziewczynki!
Melduję się sobotnio ;)
Właśnie piję kawkę, zaraz umyję głowę i ruszamy w miasto - najpierw odebrać zestaw do pazurków akrylowych i na zakupy, a potem z Szymkiem idziemy na plenerowy koncercik na trochę ;)
wieczorkiem się pojawię jak pazurki zrobię! :D
Miłego dzionka

Hello dziewczynki,
Ja dzis sie wyspalam, bo maz ma wolne a Patryk o 7 juz pobudke zrobil, no ale niech szaleja razem, ja w weekendy i wtorki slodko spie;)
A co Wy z tym goleniem? Nie radzilyscie sobie w ciazy? Klaudusiu? Ja cala ciaze sama sie golilam, po calosci;) nie mialam z tym zadnego problemu. Nie wyobrazam sobie zeby jakas obca kobieta to robila;)
Klaudusiu powodzenia na wizycie, moze taka juz twoja uroda, ze nie tyjesz:)

reklama
witam ja wczoraj miałm gosci wiec musiałam was opuścić dziś czekam na męża i świąteczne sprzątanie muszę umyć okna napastować podłogi już mi sie nic chce
matko tyle naskrobałyście że szok 3 godzy lektury wiec nie nadrabiam przejrzałam z grubsza
widze ciążowe tematy
Klaudusia ty nas nie strasz i zniknj dopiero
jak pójdziesz rodzić powodzonka u lekarza trzymam kciuki
witam nowa mamę okropna ta twoja historia z wkładką trzymam kciuki aby staranka były krótkie i owocne
kasiurek no cóż testować mam w poniedziałek ale może uda mi się podjechać do całodobowego ambulatorium i tam zrobić betę dziś albo jutro... a ty nie załamuj sie to dopiero pierwszy cykl wiem co czujesz i jak ci cięzko też to przeżywałam ale niestety nie mam siły trzeba wyluzować

buziaki dla wszystkich

Do góry