reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Witam kobietki!No i jutro znowu poniedzialek:) Weekend zlecial mi w miare szybko,wczoraj wieczorkiem maz zabral nas na sklepowy spacerek,uwielbiam popatrzec na te ozdoby swiateczne,choinki,lancuchy,lampeczki,hhhhhhmmmm mialam cudne swiateczne nastroje,no wlasnie mialam:(((
Dziewczynki ratujcie nie wiem co sie dzieje dzis na papierze zobaczylam duza ilosc sluzu z krwia(doslownie odrobinke,tak jakby maly skrzep,ale ostry czerwony) ,juz chyba 3 razy tak bylo dzis przy podcieraniu sie.No i co mam straszne przeczucie ze @przyjdzie ale 6 dni przed terminem?Sutki dalej bola,ciagle bym spala,i brzuchol mam wzdety jak balon!!! Co jest grane?
No i znowu dola mam!
Jak tak dalej bedzie to chyba w jakas depresje popadne:(

A tak z ciekawosci xXxIzuLQaxXx napisala "-uciska mnie w klatce piersiowej,"
-czy to jest objaw ciazy? bo ja tez mam takie uczucie ale zwalam to na wstretne papierochy

Wiesz co? Nie wiem czy to objaw ciąży czy nie, ale mam to dopiero od paru dni hehe temu o tym napisałam.

xXxIzuLQaxXx ----no to zupelnie wyglada na brzemiennosc!!!ale super!!rob test!!!

Nikolaa ----fajne jest strojenie,ale jednak przydalby sie jeszcze jakis mecizna po sufitem :)(to bedzie taki mamusiowy synus, bo Emilkia jest coreczka tatusia,wrrr!!!)

soso1112 ----a ja tam uwielbialam jak mi bylo widac brzuszek,wystawialam go w obcislych rzeczach,zeby caly swiat zobaczyl :)(prosze wyslij mi ten link na tv,dziekuje)

Jestem po nocnej zmaianie i sobie leniu****e......jeny...a co to za gwiazdki???hehe

agnieszka.kk
fajni że już czujesz święta ja zaczynam czuć święta zawsze dopiero po mikołaju...
dentico29 oby ci się tak udało jak sobie założyłaś trzymam kciuki już teraz:-)
xXxIzuLQaxXx mimo plamień objawy fasolowe ale jak się chce dwie kreseczki to można sobie wmówić wszystko najlepiej zrób test lub biegnij do gina bo plamienia w ciąży nie wróżą dobrze a tak da ci wspomagacze jeśli to fasoleczka

ja się ciesze bo jutro moja Wiki zasuwa do przedszkola wieć zrobie sobie mega pranie i prasowanie:-);-)

Wiecie co, kochane jesteście, ale jednak to nie fasolka.. Nie ma sensu testu rrobić bo tempka spadła do 36,7 st :(

tusiaczek gratuluje 2 kreseczek:)
U mnie @ sie zbliza na 100% plamie,a zawsze pare dni przed(2-3)@ mialam plamienia wiec moze troszke szybciej dostane@ :( to chyba przez ten stres(
i znowu to uczucie mam jakby zaraz mialo mi wyleciec,dosyc tak mokrawo mam,aaaaa na piersiach porobily mi sie "pajaczki", kolo brodawek widac zylki malutkie takie czerwone,a te wieksze bardziej fioletowe sa ,ha dopiero to zobaczylam.
Nie no nie wytrzymam,co dzien to gorszy:(

Tusiaczek to u mnie pojawiła się wydzielina z piersi, jednorazowo i w małej ilości przy ucisku.:tak:
Teraz już nic takiego się nie dzieje.
Kaskasz a co miesiąc masz takie objawy, że jesteś przekonana, że to @?

agnieszka wlasnie wczesniej tak nie mialam.A w tym miesiacu podbrzusze mnie boli jak na @ od czasu owulki,a owulacje wedlug testow mialam 2-3 listopada,a od piatku 5 listopada zaczely sie te bole i trwaja do dzis,jeden dzien mocniej drugiego dnia slabiej.

kaskasz mam podobnie z tym że u mnie bóle były też w poprzednim cyklu wić nie biorę je za coś niezwykłego może spróbuj jutro rano zrobić test nie wiem co ci doradzić
ja spadam prasować

Ja mam obrzmiałe piersi i strasznie mnie swędziały wcześniej.
Tylko to plamieni hmm...
Musimy cierpliwie zaczekać, jak się sytuacja rozwinie.

Nikolaa chyba testowac nie bede,boje sie okropnie bo wiem ze bedzie 1 krecha,a ja nie chce sobie zepsuc calego dnia:(juz jestem nastawiona na @,choc nadal jeszcze mysle sobie po cichutku ze moze jednak sie udalo.
Chyba agnieszka ma racje zostaje mi tylko czekanie "cierpliwe"

Czy ktoś z was miał drugą dzidzie jak pierwsza miała dwa latka? zastanawiam sie jak przyjmie to mój szkarbek....do tej pory wszystko było jej łącznie z mama a teraz wszystko sie zmieni

gratulację dwóch kreseczek i czekamy na potwierdzenie!!!!
A co do dzidzi to powiem Ci w kwietniu kochana hehe jak mój dwulatek będzie się zachowywał :-D Jak na razie nie przyjmuje do wiadomości, że w brzuszku mama ma dzidzię, pewnie dlatego, że nie widzi. Jak się zapytam gdzie mama ma dzidzi to mówi TU i pokazuje na siebie :-D
agnieszka a kiedy idziesz do lekarza, bo nie mogę się doczytać? A tak wogóle to witam się po krótkiej nieobecności... :-D

reklama
Klaudusia witam, bardzo się cieszę, że już jesteś.:tak::-D
Widzisz kochana moja Diana zupełnie inaczej ona czeka z niecierpliwością i strasznie się cieszy. Może dlatego, że to dziewczynka a może po prostu już większa świadomość, że samemu wcale nie jest dobrze.
Do lekarza to chciałabym pod koniec tyg iść, jednak zaczeliśmy remont i nie wiem czy się wyrobimy.

Do góry