reklama
Witam. Dobrze wiem przez co przechodzisz.Ale głowa do góry. Która to była próba możesz napisać?Witam . Ja od rana chodzę i ryczę bo czuję ,że znów nic nie wyszło:-(mam strasznego doła:-(
Lopop może i tu zagości dobry fluidek...
Pozdrawiam
Oj będę działać tylko się nie nastawiam wiesz po tylu nieudanych próbach- przyzwyczaiłam się do niepowodzeń, ale przy @ i tak będzie mi bardzo przykro.
A tak ci podpowiem, nie myśl o tym (łatwo się mówi, ale spróbuj), kiedyś się uda może to będzie 11 lub 12 próba- bardzo Ci tego życzę. Pozdrawiam.
A tak ci podpowiem, nie myśl o tym (łatwo się mówi, ale spróbuj), kiedyś się uda może to będzie 11 lub 12 próba- bardzo Ci tego życzę. Pozdrawiam.
Oj będę działać tylko się nie nastawiam wiesz po tylu nieudanych próbach- przyzwyczaiłam się do niepowodzeń, ale przy @ i tak będzie mi bardzo przykro.
dziękuję ci bardzo i życzę owocnych staranek
Niewiem czy moge uwazac sie za mamusie jako staraczke po raz drugi, bo poronilam prawie rok temu,ale staramy sie z mezem dopiero od wrzesnia i nic.Czasem mi sie wydaje ze moze cos mi tam uszkodzili po zabiegu.Jednak lekarz mowi ze wszystko jest oki.Mysle ze to wszystko siedzi w psychice
kerna
http://www.lauraziobro.pl
bombelek nie rycz mała nie rycz Głowa do góry. Mam pomysł na luza;-) Kup winko, świeczki, romantik i do rzeczy Po winku głowa szaleje i nie będziesz myśleć o tym co się dzieje;-);-)
bombelek nie rycz mała nie rycz Głowa do góry. Mam pomysł na luza;-) Kup winko, świeczki, romantik i do rzeczy Po winku głowa szaleje i nie będziesz myśleć o tym co się dzieje;-);-)
Hej Kerna pomysł super tylko mężuś z kolegami na piwku.
kerna
http://www.lauraziobro.pl
o kurcze... ale mówie Ci mi winko pomogło przy Michale
reklama
Kerna wiem cos o tym bo nasz skarbek "powstał" po sylwestrowej zabawie(oczywiście po 2-3 godzinnym odpoczynku czyli śnie) czar zabawy i alkoholu krążył oraz tyle fluidów. Niestety obecnie to nie zadziałało, chyba próbowałam już wszystkiego (chodzi mi o to wyluzowanie)- jeszcze na rzęsach nie stałam po kochaniu może to by pomogło - tak sie śmieję z moim M- wtedy by były bliźniaki.o kurcze... ale mówie Ci mi winko pomogło przy Michale