Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
selenka to daj znac czy cos sie udało....bo nam niesety zanowu sie nie udało....dodam ze nie zabezpieczamy sie 9 miesiecy i kochamy sie w plodne i nic (
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ogromniaste gratulacje:-):-). Łapie fluidki:-):-).Witajcie!!!!!!!!!!!!!
chciałam sie pochwalic otóz.....28 marca 2010 zostane drugi raz mama jestem strasznie szczesliwa i nie wyobrazam sobie zeby miało byc inaczej!!!!!!!!!!!!!!!! zycze Wam szybkiego zafasolkowania i trzym mkaciuki
przesyłam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ łapcie :*
Witajcie!!!!!!!!!!!!!
chciałam sie pochwalic otóz.....28 marca 2010 zostane drugi raz mama jestem strasznie szczesliwa i nie wyobrazam sobie zeby miało byc inaczej!!!!!!!!!!!!!!!! zycze Wam szybkiego zafasolkowania i trzym mkaciuki
przesyłam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ łapcie :*
Napewno dam znac.Robiłam jeden test ale @ miałam 1.07 a test już 27 zrobiłam, niby 7 dni po stosunku ale może nie wyjśc tak szybko.Cykle mam nieregularne (29-35) więc czekam dalej i liczę że już koniec 29 dnia bez @ i oby tak dalej. Z pierwszym dzieckiem udało się za pierwszym razem a teraz zobaczymy.Jestem już coraz bardziej zniecierpliwiona z tego też względu że odkąd przestałam brac pigułki bardzo źle się czuję już od połowy cyklu i objawów ciąży nawet nie mam co wypatrywac.selenka to daj znac czy cos sie udało....bo nam niesety zanowu sie nie udało....dodam ze nie zabezpieczamy sie 9 miesiecy i kochamy sie w plodne i nic (