reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Jeśli chcecie mieć dziecko, to, jak pisała moja poprzedniczka, nigdy nie będzie Wam się wydawało, że własnie nadszedł ten moment. Jakieś "ale" zawsze się znajdzie. Ale też życie zazwyczaj pisze pozytywne scenariusze i wszystko z czasem się układa. Na dobre. Nie ma co czekać, tylko do roboty :tak:

Witajcie!!!!!!!!!!!!!
chciałam sie pochwalic otóz.....28 marca 2010 zostane drugi raz mama jestem strasznie szczesliwa i nie wyobrazam sobie zeby miało byc inaczej!!!!!!!!!!!!!!!! zycze Wam szybkiego zafasolkowania i trzym mkaciuki
przesyłam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ łapcie :*

Witajcie!!!!!!!!!!!!!
chciałam sie pochwalic otóz.....28 marca 2010 zostane drugi raz mama jestem strasznie szczesliwa i nie wyobrazam sobie zeby miało byc inaczej!!!!!!!!!!!!!!!! zycze Wam szybkiego zafasolkowania i trzym mkaciuki
przesyłam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ łapcie :*
Ogromniaste gratulacje:-):-):tak::tak::tak:. Łapie fluidki:-):-):-D.

Witajcie!!!!!!!!!!!!!

Gratulacje i ja lapie fluidki!!!

Witam,
ech kurcze musze sie wygadac, wypisac i wszystko na raz.
Jka i niektóre z Was nie wiedziałam ze o dzidzie trzeba sie starac... Z Mysia było tak, ze planowałam sobie co by w ciaze zajśc za pól roku a tu bum i już była :-0 mały szok, takie sobie nastawienie, zero ciążowych ciuchów i paniczny strach przed porodem. Jakos poszlo ... :-) Ale dzidzia rosnie i w lutym skonczyla 3 latka i pomyslalam sobie ze to juz. Obliczylam skrzetnie kiedy mozna zrezygnować z antykoncepcji i ani dnia wczesniej! Taaa... Moja psiapsioła juz w ciazy szła do lekarza, stwierdzial choc sprawdzisz czy wszystko ok, to sobie pomyslalam co ma byc nie tak?, ale poszłam. No to się dowiedziałam na dzien dobry - nadżerka :-( hmmm ale szczesie miesiac i po niej, ale miesiac juz do tyłu. Potem lekarz jako pierwszy z ktorym mialam kontakt zapytał czy w zwiazku z nieregularnymi cyklami badałam prolaktyne... Nie bo niby po co... No to zrobiłam.. Na czczo w normir, po metaclopramidzie 30 razy ponad norme... taaa Ale lekarz stwierdzila ze trzeba zbadac doglebniej, no to jeszcze raz to samo, usg i rezonans. Przysadka ok., po metacl 9 razy powiekszona , usg spoko.
no to lekarz ze on jest z tej szkoly ktora mowi zeby reagowac po 10 krotnym zwiekszeniu, moze wczesniej jakis duzy stres (a jakze), i ze 2 cykle ostatnie w normir, ze nie bedzie rozregulowywal i ze trza probowac...
To probuje i cos mnie trafia bo juz czuje nadchodzaća @. Zupa...
Kolejny miesiac do tylu, A tak "pieknie" sobie zaplanowałam dzidzie z poczatku stycznia, taaa
Misia to cud jakis chyba. Strasznie sie z tym wszystkim czuje.

selenka to daj znac czy cos sie udało....bo nam niesety zanowu sie nie udało....dodam ze nie zabezpieczamy sie 9 miesiecy i kochamy sie w plodne i nic :((
Napewno dam znac.Robiłam jeden test ale @ miałam 1.07 a test już 27 zrobiłam, niby 7 dni po stosunku ale może nie wyjśc tak szybko.Cykle mam nieregularne (29-35) więc czekam dalej i liczę że już koniec 29 dnia bez @ i oby tak dalej. Z pierwszym dzieckiem udało się za pierwszym razem a teraz zobaczymy.Jestem już coraz bardziej zniecierpliwiona z tego też względu że odkąd przestałam brac pigułki bardzo źle się czuję już od połowy cyklu i objawów ciąży nawet nie mam co wypatrywac.

reklama
Do góry