reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
dlaczego uważasz że jest słaby???

To taki zart :-D

Apropo watku, to dzis jakos ogarnal mnie strach przed kolejna ciaza,.. nie przed zajsciem a sama ciaza.Pierwsza ciazazakonczyla sie cc , poniewaz mialam stan przedrzucawkowy.Wczesniej az tak bardzo sienie interesowalam co bedzie dalje, aleokazuje sie ze w drugiej ciazy prawdopodobnie czeka mnie to samo.Nie boje sie cesarki, chodzi mi o ten strach kiedy to boisz sie czy donosisz czy nie... Nie wiem skad to sie u mnie nagle wzielo..Moze dlatego ze moje starania coraz blizej..

To chyba tak już jest...z pierwszą ciążą kobieta się boi o to co to będzie...jak ta ciąża w ogóle wygląda...jakie bedzie macierzyństwo....
A planując druga ciąże martwimy się o zdrowie dziecka...o to jak to starsze poradzi sobie z nową sytuacją jaką jest ciąża i nowy członek rodziny....Zastanawiamy się czy ciąża przebiegnie bez problemów i jak szybko dojdziemy do siebie po porodzie...i tak w kółko....
Zawsze będziemy się o coś martwić już tak jest...
Ja kiedy już zajde w ciąże nie raz będę świrować ze strachu o zdrowie bobasa..ale co zrobić......trzeba być dobrej myśli!!!!!
Pozdrawiam :)

Ja jakbylam w ciazy z Maxem jakos wszystko takie bylo slodkie i rozowe.Bylam przeszczesliwa, nie balam sie jakos,nie myslalam zle.Dopiero w 35 tygodniu jak zlapal mnie ten stan przedrzucawkowy zaczelam sie bac.A teraz juz sie boje przed zajciem w ciaze a co bedzie dalej..Nie chce mowic nawet o tym mojemu mezowi bo tylko sie bedzie denerwowal na mnie..

witam się. trochę mnie nie było...byłam u lekarza i dostałam hormony tak jak w pierwszej ciąży i zobaczymy co będzie:sorry:. jak by się udało to by była u nas róznica 2 latek z kawałkiem:tak:.
co do strachu to tez się boję, bo poprzedna ciąza byłą zagrożona, ale wierzę ze z drugą będzie wszystko ok. pozdrawiam:-)

No my już w trakcie starań i jestem ciekawa co z tego wyniknie...hihi
Staramy sie trafić na te 2 dni przed owulką ale z tą w sumie nigdy nie wiadomo kiedy będzie ....więc trochę na szczęśliwy traf liczymy :tak:
Trzymajcie kciuki żeby się udało :-)
Pozdrawiamy....

reklama
Do góry