reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

No my już w trakcie starań i jestem ciekawa co z tego wyniknie...hihi
Staramy sie trafić na te 2 dni przed owulką ale z tą w sumie nigdy nie wiadomo kiedy będzie ....więc trochę na szczęśliwy traf liczymy :tak:
Trzymajcie kciuki żeby się udało :-)
Pozdrawiamy....

trzymamy mocno.
A ja zmykam, u nas piekna pogoda co w Irlandii nie zdaza sie czesto..Wiec trzeb cialo opali i nabrac pozytywnej energii.Co do staranek , to ja wcia odliczam.Chcialabym miec raczka albo lewka zodiakalnego (jeden sie udla to moze i drugi uda :-D )wiec musze jeszcze poczekac do pazdziernika.Ach juz tupie nogami!Znaczy przebieram :-D:-D:-D

reklama
Witajcie dziewczyny....
Ja sobie jeszcze trochę poczekam do testowania....i ciągle się zastanawiam co mi test pokaże...ehh

Naprawdę chciałabym żeby się udało...Dziś byłam u koleżnaki która 3 tygodnie temu urodziła synka...I mój Filip się świetnie zachował..obserwował małego...głaskał go po główce i starał się być delikatny...:) Rozczulający widok...
Kiedy go znowu zapytałam czy chciałby miec taką małą dzidzie w domku powiedział że tak...i że małego chłopcyka....a zawsze mówił że dziewczynkę...hahha....
Co będzie to będzie- byle zdrowe.....
Pozdrawiam ze słonecznej i gorącej Anglii........

witaj Madzia kiedy testujesz?;-) trzymam kciuki zeby ci się udało. my z mężulkiem pracujemy pracujemy i mam nadzieje ze tez sie nam uda teraz z dzidzią:zawstydzona/y:bardzo bym chciała. pozdrawiam gorąco choc u mnie za oknem paskudna pogoda:-)

Hej dziewczyny mam pytanko w sumie jestem juz mama prawie 2 letniego Oliverka i powinnam juz wiecdziec jak to jest ale staramy sie o dzidziusia juz jakies kilka miesiecy i sama nie wiem zuzylam juz kilka testow ciazowych i az mi glupio lazic po nie do apteki. Okres mam dostac za 2-3 dni pobolewa mnie brzuch tak na dole od jakiegos tygodnia jem dziwne rzeczy i jestem zmeczona non-stop, do tego jakies humory i podwyzszona temp. ok 37.1 tez jakos od kilku <wczesniej nie mierzylam>kumpela jest w ciazy i moze moglam sobie wmowic te objawy bo strasznie chcemy miec drugiego bejbika, ale czy to mozliwe zeby 2 tygodnie i miec objawy sama nie wiem co o tym sadzicie dajcie znac, bo moj maz mnie juz sluchac nie chce :rofl2:

Hej dziewczyny mam pytanko w sumie jestem juz mama prawie 2 letniego Oliverka i powinnam juz wiecdziec jak to jest ale staramy sie o dzidziusia juz jakies kilka miesiecy i sama nie wiem zuzylam juz kilka testow ciazowych i az mi glupio lazic po nie do apteki. Okres mam dostac za 2-3 dni pobolewa mnie brzuch tak na dole od jakiegos tygodnia jem dziwne rzeczy i jestem zmeczona non-stop, do tego jakies humory i podwyzszona temp. ok 37.1 tez jakos od kilku <wczesniej nie mierzylam>kumpela jest w ciazy i moze moglam sobie wmowic te objawy bo strasznie chcemy miec drugiego bejbika, ale czy to mozliwe zeby 2 tygodnie i miec objawy sama nie wiem co o tym sadzicie dajcie znac, bo moj maz mnie juz sluchac nie chce :rofl2:
Millencia... Objawy są może i ciążowe, czego Ci życzę.... Ale może to Twoja podświadomość. Temperatura mierzone tylko kilka ostatnich dni nic ci nie da... Musisz mierzyć cały cykl i na pewno nie pod pachą, ale to pewnie wiesz;-) Poczekaj na @ jak nie przyjdzie zrób dopiero test:-)

millencia ja moje objawy ciążowe miałam od samego jajeczkowania , wiedzialam kiedy to nastąpiło bo mierzyłam temp cały cykl . Mialam obolałe piersi, byłam senna, drażliwa i wogóle wszystko na dole bolało jak na okres. Oczywiście nie wiedzialam ze jestem tylko liczyłam na to, bo staralismy się ponad 3 lata. Ale powiem Ci że przez ten okres starań to ja w sumie co cykl mialam takie same objawy więc bałam się je wiązać z ciążą, a jednak się udało, czego Tobie życzę z całego serca :-)

UDALO SIE !!!!! NASZ OLIVEREK BEDZIE MIAL BRACISZKA ALBO SIOSTRZYCZKE !!! jo juz 2 tydzien po zaplodnoeniu ale lekarz powiedzial ze 4 bo oni licza jakos inaczej tok czy siak to byly objawy ciazy :))) a temp mierzylam w uchu ponoc to najczulsze termometry

reklama
Witam powiedzcie prosze po jakim czasie od odstawienia tabletek antykoncepcyjnych zajde w ciaze? Tak chce juz miec drugie dziecko.a moze w czasie 7 dniowej przerwy mozna zajsc w ciaze? Moze juz jestem a nie wiem ? Teraz czekam na okres po tabletkach ma sie pokazac . Czy jest jakis czas po odstawieniu tabletek?

Do góry