reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
dołączam do grona oczekujących na dwie kreseczki na teście po raz drugi, my mamy za sobą 5 cykli nieudanych (w tym cos sie działo, cien drugiej kreseczki na teście, ale niestety chyba juz koniec marzeń, luteina nie zatzrymała plamien)

lekarz zlecił mi od trzech cykli luteinę, od przyszłego dostanę clo, ale chyba jeszcze ten miesiąc sie wstrzymam, wiem, że u mnie psychika odgrywa duuuuuużą rolę w tym staraniu, ja nie zazdroszczę każdej kobiecie że jest w ciąży, tylko tej która jest w ciąży i prowadzi dziecko, albo gdy widzę dwa foteliki w samochodzie, dla mnie pełna rodzina to niestety nie model 2+1 i chyba dopóki nie poukładam sobie w głowie nic z tego nie będzie

to tyle w skrócie, pozdrawiam i życze nam wszystkim spełnienia marzeń:tak:

Hej Eli

Zszokowałaś mnie,jestem we wczesnej ciąży i nie wyobrażam sobie żeby mi wyskoczyli z prawem tylko do trzech usg na NFZ.

Mam super lekarza, robiłam u niego za darmo monitoring cyklu (na NFZ) i teraz jak pójdę na pierwszą wizytę z ciążą mam nadzieję, że nie wyskoczy z czymś takim...

A prywatnie też nie chcę chodzić-dla zasady .

Jak się czujecie Ty i Jarzębinka ? :-)

ja w pierwszej ciąży tez miałam tylko 3 USG, no 4, bo jedno było nieplanowane, przyprowadziłam na wizye M no i ginka zrobiła poza planem dodatkowe USG dla tatusia :tak: więc akurat te kwestie dobrze rozumiem :tak: chociaż .....

teraz tez chodze do gina ( juz innego, bo teraz w Poznaniu) na NFZ a USG mam na każdej wizycie, czyli juz miałam 3 i wiem,że na kolejnej wizycie tez będe miała, juz zewnętrzne ...... :tak: więc penie co gabinet to inne zasady ..... :tak:

a jeżeli chodzi o samopoczucie, to nie najgorzej, teraz jestem troszke przeziebiona, ale minęły mdłosci wiec jest OK :tak: i brzuszek juz sie zaokrąglił..... :-D

Ja dalej nic,,ale trudno

pozdrawiam was gorąco...

ja tez pozdrawiam, a pewnikiem i Ty ujrzysz te upragnione II kreseczki ... powodzenia :tak::-D:tak:

Zajączka pięknego,
dyngusa mokrego,
koszyczka pełnego,

śniadania smacznego,
pisanek kolorowych,
świąt wesołych i zdrowych,
palemki ozdobnej,
owieczki modnej.
Wesołych Świąt życzy:
Bodzia i Lolo
dalmatek614ws3.gif

Jaj przepięknie malowanych,
Świąt słonecznie roześmianych,
W poniedziałek dużo wody,
Zdrowia, szczęścia oraz zgody,
Z okazji Wielkiej Nocy życzy...

Kasia z Kacperkiem

dołączam do grona oczekujących na dwie kreseczki na teście po raz drugi, my mamy za sobą 5 cykli nieudanych (w tym cos sie działo, cien drugiej kreseczki na teście, ale niestety chyba juz koniec marzeń, luteina nie zatzrymała plamien)

lekarz zlecił mi od trzech cykli luteinę, od przyszłego dostanę clo, ale chyba jeszcze ten miesiąc sie wstrzymam, wiem, że u mnie psychika odgrywa duuuuuużą rolę w tym staraniu, ja nie zazdroszczę każdej kobiecie że jest w ciąży, tylko tej która jest w ciąży i prowadzi dziecko, albo gdy widzę dwa foteliki w samochodzie, dla mnie pełna rodzina to niestety nie model 2+1 i chyba dopóki nie poukładam sobie w głowie nic z tego nie będzie

to tyle w skrócie, pozdrawiam i życze nam wszystkim spełnienia marzeń:tak:

no tak ja także marze o tym aby mój synek miał rodzeństwo:tak:

Hej wszystkim staraczka poraz drugi!Chciłabym do was dolaczyc.ja od kwietnia tamtego roku odstawiłam tab.anty i myslalamze szybko nam pojdzie a tu jest,ale nie stety tak nie jest nadal czekam na swoje drugie szczescie.Od grudnia brałam dufaston przez trzy miesiasce,ale to niepomoglo narazie wrzucilismy z meżem na luz bo ja juz psychicznie siadalam.Od maja zaczne znowu sie starac.pozdrawiam was wszystkie:-).

Witam

Kiedys tez tu pisalam teraz dolaczylam do listopadowek,wam kochane tez zycze szybkiego zafasolkowania posylam wam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Powiem wam,ze to jest prawda psychika musi byc wylaczona :Ja staralam sie 13 cykli ,wieczne liczenie kiedy owulka,po sexie nogi do gory i czy sie chcilao czy nie sex musial byc,Co miesiac wypatrywalam objaw siedzac tu na bb mialam chyba wszystkie i znow rozczarowanie bo @.Rozlegulowal mi sie okres,cysty od 7 miesiecy na tabletkach to anty,to clo okazalo sie,ze mam hormon meski podwyzszony 3 krotnie dostalam tabletki na obnizenie i wlasnie w tym cyklu niemyslalam o tym niewidzialam mozliwosci skupilam sie na kolejny miesiac kiedy testosteron bedzie obnizony,sex w ten miesiac byl z trzy razy z duza odlegloscia ,pelno stresow zdalwalam egzamin klutnie z mezem itd @ spoznial sie dwa dni (co ostatnie trzy mialam wkoncu regularne)ale myslalam ze to przez te przejscia co mialam ale niedawaly mi spokoju moje bolace jedynie sutki zrobilam test nastepnego dnia z porannego moczu i odrazu wyszly dwie piekne krechy,objawy dopiero zaczely przychodzic od okolo 7 tyg.

Jarzebinko ja w szoku jestem bo u ciebie to juz 17 tydz pamietam jak pisalas tu o swoich dwuch kreseczkach :D Poglaskaj tam brzusio odemnie :)

U mnie samopoczucie ostatnio niezbyt mdlosci i wymioty mnie mecza.,dotego przeziebiona strasznie mnie meczy gesty katar i suchy kaszel wszystko mnie z tego boli

Buzki,pozdrawiam was serdecznie i zycze powodzenia w starankach

Basia

reklama
Do góry