reklama
klaudusiaNK
Fanka BB :)
u nas cytrynowiec się przejadł i dlatego nie robię. muszę znaleźć jakieś inne fajne ciasto, bo 3bit mi nie bardzo podchodzi.
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
ciekawe czy izka zrobiła teściora
Odezwę się, odezwę Nie robiłam testu, bo apteka rano była zamknięta jak do szkoły jechałam, a później to już tata po mnie przyjechał a nie chce nikomu na razie mówić więc nie kupiłam.. Jutro kupię test, może we wtorek zatestuje. Dziś temp 37,2 st. Dziś miałam dostać @. Na razie jej jeszcze nie ma. Zamiast @ rano miałam rozwolnienie i mnie mdliło. Jak zawsze pije rano kawe, tak dziś legalnie herbatka i kanapka bo chyba bym zwymiotowała. Nawet kawy nie dałam rady wypić.. Palić to mi się w ogóle nie chciało. Nie że mnie naciągało, ale po prostu nie miałam ochoty.. No, i takie buty. Zobaczymy. Jutro znów zmierze temp.
Ale wiecie co? Zastanawiam się czy powiedzieć mojemu.. Powiem że podejrzewam że się udało, a @ przyjdzie i znów to samo.. A tak to bym przez to sama przeszła, bo nie miał by takich nadziei. Aha, dodam że uznaliśmy że nie mówimy o starankach, nie czekamy ani nic. Bo żeby to taka niespodzianka była ;D A jak dostane @ to będzie wiedział po prostu że się nie udało. I sama nie wiem.. Eh Powiedzieć mu??
Izka oj ja ci mówię pewnik jesteś przy takiej temperaturze wszystkie symptomy ja bym nie wytrzymała i po test jechała i nawet teraz zrobiła jesteś w dniu @ do tego objawy myślę że i późniejszych siusków wyjdzie....
ja spadam do wieczorka bo muszę coś z rodzinką posiedzieć
xXxIzuLQaxXx
Izka oj ja ci mówię pewnik jesteś przy takiej temperaturze wszystkie symptomy ja bym nie wytrzymała i po test jechała i nawet teraz zrobiła jesteś w dniu @ do tego objawy myślę że i późniejszych siusków wyjdzie....
He he pewniak, nie pewniak ;D Nie nastawiam się, choć nie powiem żebym nie myślała, bo mysle o tym dużo. Kiedyś wspominałam że jestem bardzoooo cierpliwa osobą, i jakbym się uparła to zatestowałabym nawet za miesiąc ;D No, chyba żeby @ przyszła faktycznie za ten czas ;]
Witajcie babetki ;-)
Izka...ja na Twoim miejscu,pobieglabym po test,no nie dalabym rady...Trzymam kciuki!!!!
Klaudusiaajuz sobie zapisalam ten przepis,i w cale nie wiedzialam,ze smietanka ma byc z lodowki,mi trzeba tlumacyc jak krowie na rowie,normalnie
Izka...ja na Twoim miejscu,pobieglabym po test,no nie dalabym rady...Trzymam kciuki!!!!
Klaudusiaajuz sobie zapisalam ten przepis,i w cale nie wiedzialam,ze smietanka ma byc z lodowki,mi trzeba tlumacyc jak krowie na rowie,normalnie
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Hej
Ja właśnie wstawiłam zapiekankę o której wczoraj pisałam
Ogólnie ok ale @ mnie zalała (prawie w terminie) więc umieram dziś
Miłej niedzieli :-)
xXxIzuLQaxXx
Hej
Prosze mnie tam ładnie dopisać na listę staraczek
Ja też umieram.. Chyba jednak przyjdzie @
agnieszka 27
Fanka BB :)
Izulka ja tez miałam rozwolnienie na samym początku Nawet nie przypuszczałam, że to może od fasolki.
Powiadasz, ze jednak nie hmmm
Powiadasz, ze jednak nie hmmm
reklama
no ja na dziś mam dość mojego m wiec przychodzę do was do szału mnie doprowadza jak jest za długo w domu
Agnieszka.kk współczuje... a jest jakas lista szaraczek????
Izka może jednak nie po czym wnosisz że dostaniesz... bo póki co fasolowe objawy masz a nie @...
Agnieszka.kk współczuje... a jest jakas lista szaraczek????
Izka może jednak nie po czym wnosisz że dostaniesz... bo póki co fasolowe objawy masz a nie @...