reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

ja dawnie dużo piekłam ale teraz to mi sie nie chce zresztą ani Wiki ani mój nie przepadają za ciastami mnie tylko nie potrzebnie kusi w lodówce:-D

reklama
ciekawe czy izka zrobiła teściora

Odezwę się, odezwę ;) Nie robiłam testu, bo apteka rano była zamknięta jak do szkoły jechałam, a później to już tata po mnie przyjechał a nie chce nikomu na razie mówić więc nie kupiłam.. Jutro kupię test, może we wtorek zatestuje. Dziś temp 37,2 st. Dziś miałam dostać @. Na razie jej jeszcze nie ma. Zamiast @ rano miałam rozwolnienie i mnie mdliło. Jak zawsze pije rano kawe, tak dziś legalnie herbatka i kanapka bo chyba bym zwymiotowała. Nawet kawy nie dałam rady wypić.. Palić to mi się w ogóle nie chciało. Nie że mnie naciągało, ale po prostu nie miałam ochoty.. No, i takie buty. Zobaczymy. Jutro znów zmierze temp.

Ale wiecie co? Zastanawiam się czy powiedzieć mojemu.. Powiem że podejrzewam że się udało, a @ przyjdzie i znów to samo.. A tak to bym przez to sama przeszła, bo nie miał by takich nadziei. Aha, dodam że uznaliśmy że nie mówimy o starankach, nie czekamy ani nic. Bo żeby to taka niespodzianka była ;D A jak dostane @ to będzie wiedział po prostu że się nie udało. I sama nie wiem.. Eh :( Powiedzieć mu??

Izka oj ja ci mówię pewnik jesteś przy takiej temperaturze wszystkie symptomy ja bym nie wytrzymała i po test jechała :-D i nawet teraz zrobiła jesteś w dniu @ do tego objawy myślę że i późniejszych siusków wyjdzie....
ja spadam do wieczorka bo muszę coś z rodzinką posiedzieć

Izka oj ja ci mówię pewnik jesteś przy takiej temperaturze wszystkie symptomy ja bym nie wytrzymała i po test jechała :-D i nawet teraz zrobiła jesteś w dniu @ do tego objawy myślę że i późniejszych siusków wyjdzie....
ja spadam do wieczorka bo muszę coś z rodzinką posiedzieć

He he pewniak, nie pewniak ;D Nie nastawiam się, choć nie powiem żebym nie myślała, bo mysle o tym dużo. Kiedyś wspominałam że jestem bardzoooo cierpliwa osobą, i jakbym się uparła to zatestowałabym nawet za miesiąc ;D No, chyba żeby @ przyszła faktycznie za ten czas ;]

Witajcie babetki ;-)
Izka...ja na Twoim miejscu,pobieglabym po test,no nie dalabym rady...Trzymam kciuki!!!!
Klaudusiaajuz sobie zapisalam ten przepis,i w cale nie wiedzialam,ze smietanka ma byc z lodowki,mi trzeba tlumacyc jak krowie na rowie,normalnie:tak::tak:

reklama
no ja na dziś mam dość mojego m wiec przychodzę do was do szału mnie doprowadza jak jest za długo w domu:-D
Agnieszka.kk współczuje... a jest jakas lista szaraczek????
Izka może jednak nie po czym wnosisz że dostaniesz... bo póki co fasolowe objawy masz a nie @...

Do góry