reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Agnieszkakk ja połączyli wątki???

ja robię z doskoku póki co ale muszę się jeszcze dziś zabrać za prasowanie ale tak mi sie nie chce

Hej Wam. Mam pytanie ;) Teoretycznie mam dni nie płodne już. Jednak śluz mam jakiś dziwny.. Bo mam taki, że jest taki przeźroczysto mleczny, rozciągliwy, gęsty.. Chyba teraz powinien być inny, ten bardziej przypomina mi albo płodny albo ciążowy.. Pogubiłam się już. Jak myślicie, jaki to może być, co zwiastuje? :)

Zobacz załącznik 321126

Tak on wygląda mniej więcej, nawet tak samo.. Raz jest go mniej, raz więcej.. Jak myślicie, ciążowy czy bardziej płodny? Na necie pisało że to ciążowy..

Ostatnia edycja:
IzulQa-Po prostu - śluz mętny, białawy, zwijający się, lepki, to dni niepłodne. Śluz gładki, śliski, jasny - "jak białko kurze" to już dni płodne. Więc z tego co piszesz to masz odpowiedni śluz, tzn tak mnie sie wydaje :)

Właśnie nie jest mętny. Jest taki przeźroczysty, miejscami mleczny.. Ale śliski, rozciągliwy, i est go dość sporo. Cały czas mam mokro.. ;/ Na niepłodny mi nie wygląda, wiem jak niepłodny wygląda :) Płodny też wiem, i jest podobny do tego ale nie całkiem. Mam dni niepodne.. Za tydzień mam mieć @..

Czytałam gdzieś kiedyś że przed @, może jeden dzień być podobny śluz do śluzu płodnego. Ja to mam 3 lub nawet 4 dzień.

reklama
Ale Wy baby jesteście okrutne!!!:-) Tyle nadrukować.... I już zapomniałam co miałam napisać....
No ja przegrałam z Agnieszką :-D Mam tylko 175 cm a mój mąż 185... :-p
Rozstępy... Ech też posiadam nad brzuchem ale widać tylko w ciąży...
Agnieszka co do ciśnienia: ja mierzę codziennie (chyba już kiedyś pisałam...) U ginki miałam zawsze 150/90... W domu mam trochę niższe ale już zaczyna do 150 podskakiwać. Ale podobno te dolne jest bardziej ważne. Mam ciśnieniomierz taki na nadgarstek (akurat taki dostałam i nie kupowałam innego). Aga a nie masz od kogo pożyczyć?
A ja znów robię bigos ale teraz 5 kg kapusty się gotuje... :szok::shocked2::cool2:

Do góry