reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
czy ja wiem, nie mam takich idealnych proporcji !! brzuch mi został i strasznie mnie dobija, cwiczyłam miałam diete itd ale nie moge sie go pozbyc po ciazy , 1,5 roku juz mineło i nic :( ogólnie nie jest zle gdyby nie ten brzuch !!!!!!!!!:wściekła/y:
mamuśka mnie wielki flak zamiast brzucha został do tego cały w rozstępach mnie tylko operacja ratuje niestety

Chciałam podkreślić, że małe jest piękne :-D:-D:-D bo dziwnie mi na końcu tej wyliczanki:-D
Nikola widzisz tylko skąd tu ciśnieniomierz dorwać hmmm...
Mamuśka jak urodzimy drugie to zrobimy dietę białkową, ponoć rewelacja. Będziemy mieć talie osy, zobaczysz:tak:

Agnieszkakk to tylko pozazdrościć :-) jak modelka
Aga w aptece około 140 zł elektroniczny tylko nie kupuj tego na nadgarstek bo on fałszuje tylko taki co się mierzy w tym miejscu co tradycyjnym

ja stosowałam i teraz wróciłam do białkowej i muszę przyznać że ona dla mnie jest najlepsza jesz ile chcesz i chudniesz....

Ostatnia edycja:
Nikola byś się wstydziła, jakbym cie nie widziała to bym się nie odzywała:wściekła/y:
A co Ci rozstępy przeszkadzają? Masz zamiar tańczyć w jakimś klubie nocnym?:wściekła/y:
Gdybyśmy były wszystkie takie same to byśmy się chłopom myliły ojejej

:szok: wysoka jestes AGA to tyle co mój mąż prawie !!!!
Moze to i fasola juz jest , kto wie :) korci mnie zeby testowac ale czy by wyszło cos to chyba za wczesno jeszcze !!!poczekam do tych walentynek bo jakos mam przeczucie :)
Nicola nie przesadzaj , napewno wyolbrzymiasz ten brzuszek !
Ja chodze w pasie zeby sie nie dołowac tzn teraz nie chodze bo wiadomo moze juz w ciazy jestem, jak urodze drugie to na pewno sie wezme za siebie !Kupie rowerek treningowy i dieta białkowa na 100% bo juz mialam taka diete , schudłam 2 kg w tydzien ale fałdka mi została :( wiec sie wurzyłam i zaprzestałam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Aga nie no co ty ja operacji nie planuje bo po niej okropna blizna a jak byłam w Chorwacji to w dwuczęściowym biegałam w Polce zresztą też no co to moja cena macierzyństwa musiałm to zaakceptować

Do góry