reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

klaudusiu a jakie miałaś przed ciążą bo to też ważne a twoje ciśnienie też dość wysokie ...bigos powiadasz:-D ja dzis mojego uraczyłam pieczenią żeby maił siłę na noc.....
izka ja miałam biały śluz i mokro jak byłam w ciąży ale pojawił się dopiero koło 5-6 tygodnia miałam tak mokro ze cały czas myślałam że dostałam @ taki śluz może też oznaczać jakąś infekcje trudno powiedzieć ja ekspertem od śluzu nie jestem......

reklama
Hej Laseczki! Przesyłam na razie tylko buziaki, bo nie wiem kiedy nadrobię - więc nie wiem co u Was słychać. Generalnie tęsknię za Wami, ale póki co nie czuję się staraczką - musiałam chwilę odetchnąć - teraz jestem po piwku i wesoło mi. Idę się kąpać, jak nadrobię to będę odpisywać.
b010.gif

Izulka co za fota :szok: :szok::szok: Nie umiem ci pomóc.
Mogę trzymać tylko kciuki, już Ty wiesz jak jest u Ciebie i napewno najlepiej to ocenisz:tak:
Klaudusia zrobicie z domu gazownie :-D:-D:-D Smacznego!!!!
Maja ściskam, brakuje mi tu Ciebie!!!

maju tęskni mi się za tobą i nie przejmuj sie ja wcale nie czuje sie jak staraczka czuje że w tym cyklu będzie wielka dupa

Nikolaa hello!!!!!!!! Mimo wszystko trzymam za Ciebie kciuki - ale wiem co czujesz...Może wcale dupa nie będzie, choć ja tak samo myślę o sobie :) Ale póki co doceniam jaki mam luz z jednym dzieckiem i bez ciąży. Jakoś mi zbrzydł cały temat, ale piszę to raczej pozytywnie choć może inaczej to brzmi...

maju to dobrze że u ciebie pozytywnie u mnie choć nie wierze to też pozytywnie ja nawet nie robię testów bo pomyślałam że to bez sensu bo takie czynności wywołują u mnie stres....

reklama
Klaudusia smacznego!!!!!!!
Nikolaa ja robiłam testy, liczyłam dni i DUPA, więc jakby to nie jest gwarancją niczego...Całkiem starań nie odpuściłam, bo jednak idę do lekarza w tej sprawie, no i zaczynam zerkać na męża...Ale on się z kolei teraz rozkłada, więc ta zima to u nas choroba na chorobie. Dla mnie, osoby zdrowej jak koń i ryba, to porażka!!!!!!

Do góry