reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Mamuśka ja będę musiała wyprawkę kupić czy to dla chłopca czy dla dziewczynki. Ciuszki po Diance powędrowały już dalej.
Nikola zobaczymy, moja córcia pokazała, więc może i tu będzie podobnie.

reklama
Wierze Ci, bo ja też sie nie moge powstrzymać, wyprawkę też sobie juz upatrzyłam WYPRAWKA NIEMOWLĘCA PIĘCIOCZĘŚCIOWA roz. 56 (1408967310) - Aukcje internetowe Allegro - BIAŁĄ !!!
Łózeczko to mam po małym bo jeszcze w nim śpi ale własnie na wiosne remont pokoiczku, zeby kojec juz czekał na następne :)
Wózek tez mam ale go sprzedaje bo nie lubie go bo ma małe i duże kółka a ja wole jednak duże pompowane !!! Wiec sprzeda sie za 350zł i dołoze do tego co chce :)

No piękne, super oglądać te maleńkie ciuszki. Ja postanowiłam kupić wyprawkę na 62 bo dzidziuś ma górne centyle już na pczątku tyg więc chyba będzie dłuższy.

No wiadomo ze lepiej kupić wieksze, bo bez sensu zeby kupic tylko na pare razy !!
A Ty wysoka jestes albo Twój mąż????

Twój Mąż wcale nie jest taki niski, mój ma 185, ja 164 :p
A czujesz juz jakies ruchy??? Bo w drugiej ciązy podobno czuje sie je o wiele wcześniej niż w pierwszej !!
A jak byłas w ciązy z Dianką to miałas jakie objawy np nudności itd??? I teraz czy jest tak samo???

no ja mam 168 a mój 178 wiec nie wielkoludy nie jesteśmy choć powiem wam że Wiki mała przy urodzeniu była bo 2 tygodnie wcześniej się urodziła teraz od większości rówieśników jest wyższa o głowę wygląda na rok starszą niż jest a i myślałam Aga że ty jesteś wyższa

reklama
Z ruchami to niby coś poczułam już, ale teraz długo cisza, stwierdzam, że jeszcze nie czuje:no: Zobaczymy, Klaudusia już na mim etapie czuła, ale ona jest szczuplejsza, ponoć to ma znaczenie.
Ciąża jest zupełnie inna, z Dianą czułam się świetnie. Teraz, poczatek był fatalny, mdłości, rewolucje w toalecie, wszystko co możliwe mnie spotykało. Jestem bardziej rozdrażniona, gorzej znoszę przyrost wagi. W pierwszej ciaży mnie to cieszyło, teraz przeszkadza trochę bo muszę wiele robić a brzuch już jednak mnie trochę ogranicza.Mam Płaczę przeciętnie kilka razy dziennie.
Tom ci nasmęciła,
A Twja pierwsza ciąża jaka była?

Do góry