reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

dwie miejscowości ode mnie babka urodziła dziecko właśnie coś koło 6.5 kilograma normalnie gigant to było jakieś 6lat temu ale własnie czytałam o tym 6.41 widocznie ten koło mnie co mnieszka to juz nie rekordzista

Ostatnia edycja:
reklama
no powiem ci że pewnie i chemia bo coraz więcej takich dużych dzieci się rodzi moja koleżanka urodziła 4,8 kg od razu mu spioszki 68 ubierała on jest 3 miesiące młodszy od Wiki a wiki była mniejsza od niego zaraz po jego urodzeniu:-) tak samo jak ja urodziłam to ze mną na sali była babko co jej dziecko 4.3 kg ale to było jej 4 dziecko mówię wam jak Wiki przy niej maleńka on ważyła 2990, aczkolwiek moja babcia mi opowiadała że gdzieś tam na wsi jak ona była młoda to babka urodziła 6,2 dziecko więc i dawniej sie takie rzeczy zdarzały

Ja poczekam tzn na 6 lutego mam termin @ ale jak nie bede miec to 14 lutego zrobie test :) Bedzie może prezent na walentynki :-D OBY SIE UDAŁ !!! :D

A poza tym , gdyby była juz fasolka to bym miala termin identycznie jak przy małym, bo z okresu na 17 pażdziernik, z małym mialam tak samo z okresu :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nikola- ojj wiem, ja tak samo nie znoszę zimy !!!!:wściekła/y: Jak dla mnie to lato mogłoby byc przez calutki rok :):):)
W ogóle inne samopoczucie aż się ma jak słoneczko świeci :)
A tak w ogóle to mialo być słonce dzis u mnie i co... lipa :wściekła/y:

reklama
u nas dziś świeciło cały dzień słoneczko :tak:
Nikola, mamusia czekam z niecierpliwością na te Wasze testowanka i trzymam kciuki!!!!
A macie jakiś przepis na te krówki, bo smaku mi narobiłyście :cool2:

Do góry