reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
NO Gwiazdeczka!!! Ja też jestem starającą się po raz drugi. Jak na razie z miernym skutkiem, ale... Mam ciągle nadzieję, że w Święta będziemy mogli powiedzieć rodzinie , że w przyszłym roku będzie nas więcej.
Cieszę się, że się spotykamy i tutaj.
Pozdrowienia.

Ciesze sie, ze pomysl Wam sie podoba :-) My z mezusiem staramy sie o córeczke, ale ja osobiscie bede sie cieszyc z dzidzi i obojetnie, czy bedzie to chlopiec, czy dziewczynka, najwazniejsze, zeby bylo zdrowe! Dla tych kolezanek, ktore nie znaja mojej historii krotko ja zarysuje. Od porodu w zeszlym roku nie mam @. Dokarmiam jeszcze tak tyci tyci synka jak zasypia,moze to dletego?!? W kazdym razie owulka przychodzi wczesniej niz @, wiec staramy sie od juz, a suwaczek jest taki orientacyjny, bo od wtedy bedziemy sie juz starac na maxa, bo mam nadzieje, ze do wtedy i @ sie pojawi (albo i nie przez koljne9 m-cy ;-) ) A jak to jest u was??

No to dołączam się i ja :-) Starania również o córcię trwają praktycznie od momentu jak synuś się urodził. Zawsze marzyłam o 2dzieciaczków z mała różnicą wieku,a za parę latek może i trzecie dzidzi.Ale tak na serio staranka to od 8-9miesięcy,tylko mam długaśne cykle niestety.Ale moze teraz się uda

Wprawdzie jestem po cc,ale zielone światelko otrzymałam od mojej gin bardzo wcześnie,ale jak widać organizm sam sobie wyznacza odpowiedni termin.

Gwiazdeczka fajny pomysł!!
Kasia_2005 dokładnie tak samo myślimy jak Wy.Chciałabym teraz drugiego synusia, ale jak będzie córusia to też będę wniebowzięta! a za kilka lat trzeci cudzik!

Kochane a co myślicie aby ten wątek zrobić zamknięty? Nie chciałabym się za bardzo uzewnętrzniać tak, żeby to każdy czytał. A chętnie bym z Wami popisała. Co Wy na to?

Jestem za! Z tym, ze zadna nowa osoba nie bedzie mogla sie przylaczyc...chyba, zeby zrobic pod watek np: lista mamus starajacych sie ponownie i jak ktoras sie zapisze, to wyslemy jej zaproszenie do watku, mam nadzieje, ze nie zagmatwalam...

reklama
Do góry