reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
suwaczka nie dodasz bo za duzo ich masz; ja 1 wykasowalam-tego ze bedziemy sie starac hehe
widac synka,ale chetnie zobaczymy go calego :tak: nie chce byc wscibska,ale kolor skory ma po mamusi czy tatusiu?

to mój Oskar urodzony 16.01.2006

najswiezsze zdjecie :tak:

Izabelka to przynajmniej dokładnie wiesz kiedy masz owu, super. Ja też tak miałam jakiś czas ale niestety już mi przeszło :-p.
Co do wklejania zdjęć to bardzo chętnie ale ja za chiny nie umiem tego zrobic :no:.

Zapraszam pod link do mojego wykresiku to będziecie u mnie na bieżąco ;-)

Witajcie.
Super pomysł z tym wątkiem.
My z małżem usielnie staramy się o drugie dzieciątko. Troszke mam nadzieje, że córeczka nam wyjdzie, ale wiadomo, że synuś też będzie naszym malutkim szczęściem. Tak to już jest, że przy pierwszym dziecku to nam w sumie obojętne co będzie, ale z drugim to każda z nas chciałaby parke. Całe szczęście widze, że macie podobne poglądy, więc czuje się usprawiedliwona.
Mój cykl jest 28 dniowy - poszukam jakiegoś suwaczka i wstawie.

skopiowalam wam jak mi kiedys tlumaczyla kolezanka
"najprostszy sposob to otwierasz dane zdjecie w paincie z windowsa ,klikasz obraz -rozciagnij pochyl i wpisujesz 50% w pozioie i pionie ,zdjecie zmniejsza ci sie wtedy o polowe ,oczywiscie mozesz wpisac rozna wartosc .
musisz sobie poprobowac jak ci zapasuje .
pozniej sobie zpisujesz takie zdjecie pod jaka nazwa chcesz plik-zapisz jako itd ale to to napewno wiesz .
nastepnie wchodzisz na strone ImageShack® - Hosting i klikasz przegladaj i otwiierasz dane zdjecie ktore chcesz umiescic i host it
kopiujesz hotlink for forum(1)pierwszy link pod obrazkeim wklejasz na BB :) "
jakby co pytajcie

To ja spróbuję wkleić zdjęcie mojej Olci

olusiam

Coś mi nie wychodzi, sprubuję po niedzieli się pobawić
Jeszcze jedna próba

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hejka

Dawno mnie nie było na babyboom:szok: Tak siedze sobie w pracy i z sentymentu zajrzałam. Mam juz prawie 2 letnią córeczkę Weronike i właśnie od sierpnia staramy się o rodzeństwo dla naszej pociechy:-) Widzę, że powstał fajny wątek, postaram sie do was zaglądać jak czas mi na to pozwoli. Jeśli chodzi o cykle to mam strasznie nieregularne i strasznie długie.

Pozdrawiam

Do góry