reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Dziewczyny!!!
A teraz przesyłam najbardziej pozytywne fluidy prosto z serducha!!!

w kolorze, jaką ma nadzieja, miłośc i zimowa aura!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
Ena nie martw się, 30 stka to wcale nie tak dużo. Głowa do góry. Napewno Ci sie uda. Zobacz ile z nas tu myslało, że już nic z tego, a prosze bardzo coraz więcej ciężaróweczek. Wiem, że to boli jak ciągle widzi sie brzuszki dookoła, ale i na ciebie przyjdzie czas. Wierze w to, że Ci się uda.

Nastoria
GRATULUJE KOCHANA !!!
SPOKOJNYCH 8 MIESIĄCZKOW CI ŻYCZE!!!
Dbaj teraz o siebie i maleńką fasolinke.

Ena - kiedyś czytałam, że jeśli bardzo chce się dzidziusia, to jak na złośc nie wychodzi. Coś w tym jest, rozumiem, że się niecierpliwisz. :tak::tak::tak:
no własnie ja tez wiem,ze jak sie czegos chce,,to sie tego nie ma,,a jak sie nie myśli,,to jest....
DZIEWCZYNY --- JESTEM! :-):-):-)
II KRESECZKI!!!
O kurcze, trochę się boję jak to będzie!

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

POZDRAWIAM !!!
wow gratulacje....

jezu jaka ciazowa atmosfera u nas,,super prezenty na swieta.....

Obliczyłam, że termin bym miała na 23 sierpnia, a 24 moje urodzinki - będzie prezent!:-)
Dokładnie będę wiedziała jak się wybiorę za tydzień do gina!
no,ale prezenta masz......

Dziewczyny!!!
A teraz przesyłam najbardziej pozytywne fluidy prosto z serducha!!!

w kolorze, jaką ma nadzieja, miłośc i zimowa aura!

ja tez ja tezz bioreee

Dziewczyny dziuękuję za zyczonka zdrowia dla synusia. Leczę go po maleńku. Ale niestety i mnie od wczoraj nieżle choróbsko wzieło, więc porażka.
NastoriaGratulacje!!!!!!!!!!! Tego nam wszystkim potrzeba, radosnych wieści zx fasolkowego frontu.
Pozdrawiam was wszystkie

Nastoria - moje ogromne gratulacje... Dużo zdrówka życzę i spokojnych 8 kolejnych miesięcy.
Dorotka - nie daj się chorobie.
Dzisiaj przyszła ta wredota - czyli cykl stracony.
Kolejne testowanko będzie koło 5 stycznia. A teraz przygotowania do świąt i staranka w międzyczasie.
Nastoria - nałapałam fluidki.
Jest coś na temacie: od kiedy zaczęłam marzyć o kolejnym maluszku, to wokół pełno dziewczyn zaszło w ciążę. Oczywiście bardzo się z tego cieszę, ale nie będę zakłamana i nie powiem że z drugiej strony trochę boli że mi się nie udaje.
Miłego wieczorku

Jak to jest z tymi testami owulacyjnymi? W wypadku takiej staruszki jak ja to może trzeba by w coś takiego zainwestować.
Tylko jak kiedyś o tym wspomniałam to mąż mi się ofuczał że on nie będzie na zamówienie, jak w laboratorium dzieciaka robił. Według niego zapłodnienie to wynik namiętności...
Jakie jest wasze zdanie?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzisiaj przyszła ta wredota - czyli cykl stracony.
Kolejne testowanko będzie koło 5 stycznia. A teraz przygotowania do świąt i staranka w międzyczasie.
Nastoria - nałapałam fluidki.
Jest coś na temacie: od kiedy zaczęłam marzyć o kolejnym maluszku, to wokół pełno dziewczyn zaszło w ciążę. Oczywiście bardzo się z tego cieszę, ale nie będę zakłamana i nie powiem że z drugiej strony trochę boli że mi się nie udaje.
Miłego wieczorku
Artemidko pamietaj ze nas duzo tu jest jeszcze nie zaciazonych,,pamietaj,ze nam wsyztskim se uda,,tylko kazda w swoim czasie,,pamietaj nie jestes sama...

Jak to jest z tymi testami owulacyjnymi? W wypadku takiej staruszki jak ja to może trzeba by w coś takiego zainwestować.
Tylko jak kiedyś o tym wspomniałam to mąż mi się ofuczał że on nie będzie na zamówienie, jak w laboratorium dzieciaka robił. Według niego zapłodnienie to wynik namiętności...
Jakie jest wasze zdanie?
no twoj mąz ma święta racje,,,nie na zawołanie,...
a jaka ty staruszka,nie przesadzaj kochana????
ja tam nie inwstuje w takie testy,,bo po co,,jak ma byc to bedzie fasoka,,predzej czy poxniej.....nie poddawaj sie

A ktory twoj cykl starań??
Moj 5 zacznie sie pod koniec grudnia....

Ewcia! Bardzo kochane z Ciebie stworzonko.
Jak będę miała kryzys to walę w te pędy do ciebie - zawsze powiesz coś co podnosi mnie na duchu.
Ogłaszam oficjalnie rozpoczęcie 4 cyklu starań.
Tzn. starania za jakieś 5 dni.
Pozdrawiam

reklama
Ewcia! Bardzo kochane z Ciebie stworzonko.
Jak będę miała kryzys to walę w te pędy do ciebie - zawsze powiesz coś co podnosi mnie na duchu.
Ogłaszam oficjalnie rozpoczęcie 4 cyklu starań.
Tzn. starania za jakieś 5 dni.
Pozdrawiam
spoko kochana wal jakw dymmm..
powiem ci,ze myw szytskie jestesmy po to,aby sie tutaj wygadać,podniesc na duchu i te pe...:tak: takze ja akurat byłam pierwszawiec cie podnosze na duchu,....musimy sie wspierac wsyztskie razem,,to wtedy damy arde i razem przetrwamy;-):-)

No wlazł mi nowy avatarek,,w końcu,,,bo robilam zdjecie kamerka,,no i zapisywalay sie ,ale ja nie wiedizalam,,gdzie?/ no i znalazlam przez pomyłke,,no i wstawiłam aktualne zdjątko:-):tak:oto ja z synalem....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry