reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Dorotko buziaczki dla małego i gorace uściski.

Wpadlam na chwileczke, poczytałam i uciekam już.
Wczoraj prawie cały dzień spałam, dziś zapowiadało sie na to samo, ale byłam u mojej mamy na imieninach. Wreszcie gdzieś z domu sie ruszyłam, oczywiście byłam grzeczna i u niej leżałam, ale jeść jadłam i to sporo heheh
Buziaczki kochaniutkie.

reklama
dZIEWCZYNY ALE JA TEZ JESTEM PODłAMANA BO TEZ TAK SłYSZAłAM żE PO 30 TO JUZ TRUDNIEJ, JA JUż SAMA PANIKUJę I POWIEM WAM żE KUPIłAM TESTY OWULACYJNE I CHCę ZOBACZYć CZY WOGóLE MAM TE DNI PłODNE, BO LEKARZ MI POWIEDZIAł żę MOżE BYć śLUZ ALE NIE MUSI TO WCALE OZNACZAć żę Są DNI PłODNE TAKżE CHCę ZBADAć KUPIłąM BOBO PLAN TESTY OWULACYJNE W APTECE CENA 53 Zł A żE HORMONY MI NADAL SZALEJą TO MUSZę TO ZROBIć NO I W TYM MIESIACU ZOBACZYMY JAK U MNIE TO WYGLąDA. a JESZCZE NA DODATEK KOLEJNE UKłUCIE W SERCE MOJA SIOSTRA BYć MOżE JEST W CIążY JA NIE WYYTRZYMAM WSZYSCY WKOłA SZCZęśLIWI ZACHODZA RODZą A JA?

Ena, spokojnie...super, ze masz tsciki i, ze sprawdzisz co i jak. Kazda kobieta ma cykle bezowulacyjne. A jak siostra w ciazy, to moze ciazowe fluidki Ci sie udziela? wklej suwaczek cyklu

Ena - kiedyś czytałam, że jeśli bardzo chce się dzidziusia, to jak na złośc nie wychodzi. Coś w tym jest, rozumiem, że się niecierpliwisz. Uwierz, będzie dobrze!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
My wszystkie trzymamy za Ciebie 'kciuki'! :tak::tak::tak:

Gwiazdeczko - widzę, że jeszcze jesteś. Powiedz mi, proszę jak wstawic zdjęcie dziecka? W ''odpowiedzi na wątek'' jest taki załącznik i przeglądaj. Znalazłam zdjęcie córeczki i niby poszło, ale nie wiem co dalej. Czy to wszystko?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzień dobry u progu nowego tygodnia!!!

już dawno tu nie zaglądałam, bo dziecię mi się rozchorowało i cały tydzień z nim siedziałam w domku, ale już wyzdrowiał i dzisiaj poszedł do żłoba, więc nadrabiam zaległości,

serdecznie witam nowe starające się mamusie, i życzę sukcesu II kresek

a wogóle to z tych postów wylewa się pełen pesymizm,że po 30-ce to jest trudno, cięzko zajść w ciążę, DZIEWCZĘTA NIE DOŁOWAĆ SIĘ, WSZYSTKO MA SWOJĄ KOLEJ, WIĘC JAK SIĘ MOCNO CZEGOŚ PRAGNIE TO SIĘ TO OSIAGNIE, jak nie w tym cyklu to w kolejnym, więc pozytywnie patrzcie w przyszłość,a wierzę że marzenia o tej II kreseczce się spełnią, więc głowa do góry wszystko będzie dobrze, tylko się nie załamywać i walczyć o swoje!!!!!

a za wszystkie testujące w najbliższym czasie trzymam kciuki!!

mamusiasynusia, cieszę się,że wszystko dobrze się układa

miłego dnia
pozdrawiam

reklama
DZIEWCZYNY --- JESTEM! :-):-):-)
II KRESECZKI!!!
O kurcze, trochę się boję jak to będzie!

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

POZDRAWIAM !!!

Obliczyłam, że termin bym miała na 23 sierpnia, a 24 moje urodzinki - będzie prezent!:-)
Dokładnie będę wiedziała jak się wybiorę za tydzień do gina!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry