Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
Dziewczynki, spokojnie, wszystkie bez wyjatku bedziemy na liscie zaciazonych mamus! No ale kazda w swoim czasie. Wiem, co to zalamka, bo staralam sie o synusia az 7 miesiecy i jak @ przylazla, to normalnie panika i wmawialam sobie rozne zeczy, z nieplodnoscia wlacznie....jakies czarna scenariusze normalnie smiac mi sie z tego teraz chce. Jesli chodzi o testy owu, to ja stosowalam i polecam kazdej, bo wtedy wiadomo co i kiedy, a mezusiowi, to ja nic nie mowilam, bo wlasnie myslalam, ze zareaguje na to, ze bedzie musialo byc przytulanko na zyczenie i w terminie. No i udalo sie. Ach no i ja jeszcze mialam strasznie nieregorlane cykle, tesciki mi pomogly.No i lykalam oprocz folika wiesiolek do owu, potem stop. No i mezusiowi dawalam folik, bo lekarz mi zalecil.A wiecie, ze w dzien kiedy zatestowalam zaczelam plamic, i pomyslalam no nie, znowu sie nie udalo, a ze tescik tracil swoja waznosc, to mowie, ach co tam zatestuje, no i wyobrazcie sobie moja mine jak po 5 min pojawila sie druga kreska, normalnie szok to malo powiedziane...za kilka dni powtozylam tescik i tez pozytywny. Normalnie niesamowite to bylo! Kazda z nas przezyje cos takiego juz niedlugo!!!!
No i jeszcze wam powie, ze i teraz plamie juz 3 dzien. Zadnego bolu, ale nie wiem co sie dzieje, bo plamie na brunatno...tescik negatywny...moze zaczyna mi sie @ regulowac...juz niedlugo ide do gina, moze on cos poradzi. Dobrej nocki!
No i jeszcze wam powie, ze i teraz plamie juz 3 dzien. Zadnego bolu, ale nie wiem co sie dzieje, bo plamie na brunatno...tescik negatywny...moze zaczyna mi sie @ regulowac...juz niedlugo ide do gina, moze on cos poradzi. Dobrej nocki!