reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
a co do kosmetyków to ja używałam jonsona ale ja nie używałam dla Wiki w ogóle balsamu tylko oliwkę i to w żelu i to tylko jak miała suchą skórkę ale wiem że niektóre dzieci jonson uczula dla Wiki akurat był idealny znów jeśli chodzi o pampersy to musiałam stosować tylko oryginały bo po każdych innych dostawała takiej wysypki na pupie że hej....

Igasia miałam kilka koleżanek co tam rodziło i wszystkie były zgodne że opieka prenatalna jest tak okropna tak samo źle podobno się rodzi od wszystkich słyszałam jakieś historie że aż mi ciarki przechodziły

Hej kochane, troszkę jestem dziś nie w temacie, bo dzień nerwowy u mnie. Po 3 dniach zanikło mi plamienie, nie wytrzymałam nerwowo i zrobiłam beta hcg. Wywaliłam tym samym kasę w błoto. Wynik oczywiście negatywny (1,9). Wizyta u ginka umówiona na 11 lutego. Póki co chcę zapomnieć o staraniach, bo dziś znowu ryk u mnie i już tego wszystkiego nienawidzę. Przepraszam, że tak z grubej rury zasmęciłam.

Nikola przypływ emocji i bum, ale puściłam ci już z nowego. Przydał się skan pozbyłam się podglądaczki - teściowej wrrr
Igasia kolejna pochłaniaczka fast foodów, ja niestety narazie mogę zapomnieć. Choć jak sama sobie ukręcę tortile to nic mi nie jest.
Nie myślę nawet o zachciankach bo niestety mam po wielu rzeczach niestrawność.
Klaudusia teraz to można zauważyć jak pupa oddycha w pampersie:-D

Oj Aga pupcia w pampersach oddycha chyba tylko bąkami jak Wiki puści :-D
U mnie fast foody były na przemian z rennie, bo się powstrzymać nie mogłam! :-)
Maja przykro mi kochana :-( Trzymaj się! Wizyta już niedługo.

reklama
Aga27 o nie ,ni e,nie...ja nie jadam fast foodow,ale dzis mam nieodparta.szalona ochote :-D
Maja Ty nasz maly Oszolomku,nie denerwuj sie...to nie jest widocznie ten czas!!! ;-)

Do góry