reklama
a co do kosmetyków to ja używałam jonsona ale ja nie używałam dla Wiki w ogóle balsamu tylko oliwkę i to w żelu i to tylko jak miała suchą skórkę ale wiem że niektóre dzieci jonson uczula dla Wiki akurat był idealny znów jeśli chodzi o pampersy to musiałam stosować tylko oryginały bo po każdych innych dostawała takiej wysypki na pupie że hej....
klaudusiaNK
Fanka BB :)
Nikola już się nie mogę doczekać zwłaszcza tego bigosu!!!!!
Igasia miałam kilka koleżanek co tam rodziło i wszystkie były zgodne że opieka prenatalna jest tak okropna tak samo źle podobno się rodzi od wszystkich słyszałam jakieś historie że aż mi ciarki przechodziły
klaudusiaNK
Wiki odparzył sobie klejnoty przez pampersy, bo wczoraj zapitalał cały dzień w pieluchach a pupcia już odzwyczajona prawie :-)
lil_maja
Hej kochane, troszkę jestem dziś nie w temacie, bo dzień nerwowy u mnie. Po 3 dniach zanikło mi plamienie, nie wytrzymałam nerwowo i zrobiłam beta hcg. Wywaliłam tym samym kasę w błoto. Wynik oczywiście negatywny (1,9). Wizyta u ginka umówiona na 11 lutego. Póki co chcę zapomnieć o staraniach, bo dziś znowu ryk u mnie i już tego wszystkiego nienawidzę. Przepraszam, że tak z grubej rury zasmęciłam.
agnieszka 27
Nikola przypływ emocji i bum, ale puściłam ci już z nowego. Przydał się skan pozbyłam się podglądaczki - teściowej wrrr
Igasia kolejna pochłaniaczka fast foodów, ja niestety narazie mogę zapomnieć. Choć jak sama sobie ukręcę tortile to nic mi nie jest.
Nie myślę nawet o zachciankach bo niestety mam po wielu rzeczach niestrawność.
Klaudusia teraz to można zauważyć jak pupa oddycha w pampersie
Igasia kolejna pochłaniaczka fast foodów, ja niestety narazie mogę zapomnieć. Choć jak sama sobie ukręcę tortile to nic mi nie jest.
Nie myślę nawet o zachciankach bo niestety mam po wielu rzeczach niestrawność.
Klaudusia teraz to można zauważyć jak pupa oddycha w pampersie
agnieszka 27
Maja, przykro mi:-(. Nie wiem już co Ci napisać. Cieszę się, że masz już ustaloną wizytę. Ściskam kochana.
klaudusiaNK
Oj Aga pupcia w pampersach oddycha chyba tylko bąkami jak Wiki puści
U mnie fast foody były na przemian z rennie, bo się powstrzymać nie mogłam! :-)
Maja przykro mi kochana :-( Trzymaj się! Wizyta już niedługo.
U mnie fast foody były na przemian z rennie, bo się powstrzymać nie mogłam! :-)
Maja przykro mi kochana :-( Trzymaj się! Wizyta już niedługo.
reklama