Hej dziewczyny,wiyam Nowe laski!!!
Widze,ze w Holandii jest taki sam system zdrowotny jak w Anglii.
Klaudusia ale robisz wystawne party, dzieciaki beda mialy super...
ale mam nadzieje,ze ktos to wszystko posprzata za Ciebie...acha!!!i koniecznie zakup sobie stoppery do uszu...
Gdy my robilismy impreze dla dzieci-byl ogromny chaos,a glowa mi pekala
Aga27 jesli moge Cie pocieszyc,to je tez zcuje sie strasznie samotna,ale ja mam duuuuuzo wiecej do mamy,niz 100km
I jezeli mnie R doprowadzi do lez,to zostaje mi tylko rozmowa przez skype.
Tez nie mam tu naprawde nikogo,a sprawa sie pogarsza,bo jetesmy w ciazy....:-(
dzis R znowu byl chamowaty,nawet do naszej coreczki...wyslalam ich "na pilki"...i juz 3 razy do mnie dzwonil...ech!
Agus,powiedz,dlaczego mialas cesarke?
ja mysle tez o cesarce...E.urodzilam niby droga naturalna,ale przy uzyciu kleszczy,wiec jaka to NATURA???dziecko mialo 4.260 kg,i 59 cm dlugosci..
Mowilam poloznej,ze chce cesarke,ale ona powiedziala,ze dziecko bedzie malutkie,nie wiem skad to wziela,bo nawet brzuch byl ogromny,a ja przytylam 27 kg!!!!
Dziewczyny,moze zalozymy nasz prywatny watek,gdzuie bedziemy mogly pisac sobie o naszych intymnych sprawach i niepowodzeniach...taki zamkniety,zeby nie mogli go wszyscy czytac?
Widze,ze w Holandii jest taki sam system zdrowotny jak w Anglii.
Klaudusia ale robisz wystawne party, dzieciaki beda mialy super...
ale mam nadzieje,ze ktos to wszystko posprzata za Ciebie...acha!!!i koniecznie zakup sobie stoppery do uszu...
Gdy my robilismy impreze dla dzieci-byl ogromny chaos,a glowa mi pekala
Aga27 jesli moge Cie pocieszyc,to je tez zcuje sie strasznie samotna,ale ja mam duuuuuzo wiecej do mamy,niz 100km
I jezeli mnie R doprowadzi do lez,to zostaje mi tylko rozmowa przez skype.
Tez nie mam tu naprawde nikogo,a sprawa sie pogarsza,bo jetesmy w ciazy....:-(
dzis R znowu byl chamowaty,nawet do naszej coreczki...wyslalam ich "na pilki"...i juz 3 razy do mnie dzwonil...ech!
Agus,powiedz,dlaczego mialas cesarke?
ja mysle tez o cesarce...E.urodzilam niby droga naturalna,ale przy uzyciu kleszczy,wiec jaka to NATURA???dziecko mialo 4.260 kg,i 59 cm dlugosci..
Mowilam poloznej,ze chce cesarke,ale ona powiedziala,ze dziecko bedzie malutkie,nie wiem skad to wziela,bo nawet brzuch byl ogromny,a ja przytylam 27 kg!!!!
Dziewczyny,moze zalozymy nasz prywatny watek,gdzuie bedziemy mogly pisac sobie o naszych intymnych sprawach i niepowodzeniach...taki zamkniety,zeby nie mogli go wszyscy czytac?